Üyelere brifing Florya Metin Oktay Tesisleri'nde şampiyonluk yemeği yiyen Divan Kurulu Üyeleri hareketli bir gün geçirdi. Yemeğin ardından Seyrantepe arazisini gezen ve bilgi alan sarı-kırmızılılar daha sonra Divan Kurulu Toplantısı'na katılmak için yeniden Florya'ya geldi.
Şirketler bakımda Galatasaray'daki mevcut şirketlerin
işleyişi gözden geçiriliyor. Başkan yardımcısı Adnan Polat, şimdiye kadar işlerin merkeziyetçilikle yönetildiğini ve tüm yükün Sinan Kalpakçıoğlu'nun sırtında olduğunu belirterek, şirketler içindeki görev dağılımlarını düzenleyeceklerini söyledi.
Geri sayım sürüyor Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, yeni sezonun hazırlıklarına 29 Haziran'da başlayacak. Tatilin ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplanacak olan sarı-kırmızılı teknik heyet ve futbolcular ardından kamp yapmak için Hollanda'ya geçecek.
Yeni stat şekilleniyor Seyrantepe'ye yapılacak stadın 52 bin kişilik olacağı açıklandı. Bu konuda bilgi veren Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, yeni stat için en az 150 milyon euro'ya ihtiyaç olduğu belirterek, lokanta, kafetarya, mağaza gibi yan gelir getirecek yerler de olacağını ifade etti.
Cimbom Rusya'da Galatasaray'ın şampiyonluğu Rusya'da da yankılandı. Moskova Galatasaraylı Taraftarlar Derneği ve ultrAslan Üyeleri Moskova şehrinin en yüksek binası Moscow City Enka binasına dev bir bayrak asarken, cumartesi günü de bir baloda bir araya gelecekler.
Yabancılar sıfır çekti Galatasaray'ın 2006 Dünya Kupası'nda yer alan milli oyuncuları Heinz, İliç ve Tomas ilk maçlar sonunda büyük hayal kırıklığı yaşadılar. Heinz ve İliç'in ardından Tomas da milli takımda forma bulamazken, sarı-kırmızılı oyuncular şimdi hocalarından şans bekliyor.