"Ciddi bir kaynak problemimiz var. Riva için 150-200 milyon dolarlardan bahsediliyor ancak bunlar hayal. 36 aydan önce kimse stat beklemesin".
Hepsinden zenginiz Adnan Polat, uzun bir aradan sonra dün başkan yardımcısı olarak Divan Kurulu'nda yeniden kürsüdeydi. Polat, Süper Lig kulüplerinin hepsinden daha zengin olduklarını belirtse de, şu an ciddi bir mali sıkıntı içinde olduklarını söyledi. İşte Polat'ın Galatasaraylıların içini karartacak açıklamaları:
"Yeni projeler için çalışıyoruz. Riva bunlardan biri. 150-200 milyonlardan bahsediliyor ama bu rakam maalesef bizim için hayal."
Florya'yı satalım "Busene camiamızdan maddi destek almamız şart. Florya'yı ciddi anlamda düşünmenizi istiyorum. Burası bize en az 300 milyon dolar kazandıracak. Sıkıntımız bu sene de sürecek. Stat kolay hallolmayacak. 36 aydan önce kimsenin stadı düşünmemesi lazım. Gerçekler bazen acı gelebilir ama bunları söylememiz lazım." Polat'ın bu sözleri Divan Kurulu'nda hayal kırıklığı yarattı.
Murat BEREKET