Müthiş itiraflar Aurelio, İsviçre'de bir internet sitesine çarpıcı açıklamalar yaptı. Aurelio, "16 yaşındayken büyücü bir kadından etkilendim ve bu işlerle ilgilendim. Hayvan kurban etme, insanları yaralama noktasına geldim. Bunlar satanist işiydi. Sonra futbol sayesinde kurtuldum" dedi.
Ayrılmak istemiyor İki sezondur
F.Bahçe'de kiralık oynayan kaleci Rüştü, futbol hayatına sarı-lacivertli kulüpte devam etmek istediğini söyledi. Kulübü Barcelona ile bir yıl daha sözleşmesi olan Rüştü, "Beni geri çağırıp çağırmayacaklarını bilmiyorum. Benim isteğim F.Bahçe'de devam etmek" dedi.
Saran'dan 3'üncü okul Babası Özbek Saran ve kendi adına daha önce Kırıkkale'de iki okul yaptıran Sadettin Saran, son olarak annesi Geraldine Saran adına da okul yaptırdı. Diğerleri gibi bu da sarı-lacivert renklere boyanan okul, bugün ünlü isimlerin de katılacağı törenle hizmete açılıyor.
UEFA heyeti Kadıköy'de UEFA yetkilileri, "Stadyum ve Güvenlik Eğitim Programı" kapsamında Avrupa'da yapılan iyi stadyum örneklerini tespit etmek amacıyla bugün Şükrü Saracoğlu Stadı'nda çekim yapacaklar. 21 Haziran'da ise Devler Ligi ön eleme maçları için statta inceleme yapılacak.
Rekabete hazırım F.Bahçe'nin çalışkan futbolcusu Serkan, yeni transferlerle daha da güçleneceklerini belirtirken, kendisine kadroda yine yer bulacağını söyledi. Genç futbolcu "Ben kendime güveniyorum. Çok çalışıp formayı giyeceğim. Kim gelirse gelsin, rekabet etmeye hazırım" diye konuştu.
Kupaya göz diktiler Masa Tenisi Süper Ligi'ni hem erkekler, hem bayanlarda ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, Bursa'da düzenlenecek Türkiye Kupası için gün sayıyor. Antrenör Halit Yavuz, çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini belirterek "Kupayı kazanacağız" diye iddialı konuştu.