Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Crespo Fener'de

AFP, haberinde "Tutkulu Fenerbahçe, Hernan Crespo'ya baş döndürücü bir teklif sundu ve sonunda 30 yaşındaki Chelsea'li yıldızı ikna etmeyi başardı..." ifadelerine yer verdi.


İstanbul çok etkili oldu
F.Bahçe'den 100. yılın transfer bombası... Fransız Haber Ajansı (AFP), Arjantin Milli Takımı'nın golcüsü Hernan Crespo'nun F.Bahçe ile anlaştığını duyurdu. Haberde, Crespo'ya en müthiş teklifi sunan F.Bahçe'nin, Arjantinli yıldızı ikna etmeyi başardığının altı çizildi. AFP'nin haberi, dünyada büyük bir yankı yarattı.
Birçok haber kanalı, AFP'nin haberini, 'flaş gelişme' diye duyurdu. Ajans, İstanbul'un Avrupalı yıldızlar için cazip bir kent olduğunu hatırlatıp, "Crespo'nun tercihinde İstanbul'un güzelliği rol oynadı" yorumunu yaptı.

Kupa sonrası geliyor...
Shevchenko'nun Chelsea'ye gelişi ile forma şansının iyice azaldığını vurgulayan Crespo ise, "Chelsea'de direkt oynayabilmek için çok çalıştım ancak Mourinho, tercihini hep Drobga'dan yana kullandı. Şimdi Shevchenko'nun gelişi ile forma şansım iyice azaldı. Futbol yaşantımı İtalya'da sürdürmek istiyordum. Teklifler var. En cazibi ise F.Bahçe'den. F.Bahçe'nin teklifini çok ciddi düşünüyorum" dedi. 100. yıla müthiş transferlerle girmeyi hedefleyen F.Bahçe'nin, Dünya Kupası'ndan sonra Crespo ile sözleşme imzalaması bekleniyor.




 
Fabiano hesapları
Yönetimde Luis Fabiano için...
İkiyüzlü Carlos!
Haftalarca yeşil ışık yakarak...
B. Dortmund bırakmıyor
Erdal Keser' in transferi...
Lyon örnek olacak
G.Saray' dan Marsilya' ya...
Para krizi
Yabancı futbolcuların bütün...
Gelecek bizlerin
Beşiktaş' ın şampiyon olan A ve B...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu