Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Beşiktaş günlüğü


Final maçı 17.00'de
Beşiktaş B Genç Takımı, Türkiye Şampiyonası'nda bugün final maçına çıkıyor. Yarı finalde Bursa'yı 4-3 mağlup ederek finale yükselen siyah-beyazlılar, saat 17.00'de Beylerbeyi Stadı'nda Çanakkale Dardanel ile karşılaşacak. Bursa ile Altay da saat 15.00'te üçüncülük maçı yapacak.

Tandoğan sıkıntılı
Beşiktaş'ın
tecrübeli sağ kanat oyuncusu Ali Tandoğan yeni sezon öncesinde sıkıntılı günler geçiriyor. Adı genellikle takasta geçen Tandoğan, "Önemli olan Beşiktaş'a hizmet etmektir. Ancak hocamız beni düşünmüyorsa buna da saygı duyar ve yapmamız gereken neyse yaparız" dedi.

Kleberson gururu
Brezilyalı yıldız Kleberson, siyah-beyazlı takımın gururu oldu. 2002 Dünya Kupası'nı havaya kaldıran tecrübeli futbolcu, dün başlayan Almanya 2006 Dünya Kupası açılışında yıldız futbolcularla bir arada yer aldı. Kleberson, efsane Pele ile birlikte taraftarları selamladı.

Üyelere özel fiyat
Geleceğin yıldızlarının yetişmesi için spor okullarında eğitim vermeye devam eden Beşiktaş'ta yeni sezon başlıyor. Kayıtları başlayan spor okullarında, kongre üyelerine de özel fiyat uygulanıyor. Üyelerin çocuklarına, iki kardeşe ve üç aylık peşin ödemelerde indirim var.

Basketbola büyük ilgi
Beşiktaş'ın basketbol yaz okuluna ilgi her geçen gün artıyor. 20 Haziran'da başlayacak ve 1990-2000 doğumlulara hizmet verecek olan yaz okulunda eğitim salı, çarşamba ve perşembe günleri yapılacak. Kayıt için 125 YTL aylık ücretin dışında, 75 YTL de kıyafet parası alınacak.

Engelliler mağlup
Beşiktaş'ın tekerlekli sandalye basketbol takımı, play-off serisinin ilk maçında İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne 66-65 mağlup oldu. Bu sonuçla seride durum 1-1 oldu. Play-off'un ikinci karşılaşması bugün saat 15.30'da Süleyman Seba Spor Salonu'nda oynanacak.




İnsua yolda
20 gol benden
O artık daha 'Güleç'
O bir dünya yıldızı
Para önemsiz!
Brezilyalı Ailton ucuza...
Pancu'nun talibi her gün...
Tümer'in yerine İbo
Burak'a destek
Güneş doğacak
Koray tatil sonrası imzalıyor
Corinthians diretiyor
Bekle ve gör taktiği
Beşiktaş'ın transfer dosyası
 
Gullit sürprizi
F.Bahçe yönetimi, Hollandalı...
F.Bahçe' nin transfer...
Gelenler:
Uğur...
Juanfran teklifi
Menajerlerin, "Size getirelim"...
10 numara İvan
İliç' e gelen teklifler üzerine...
Gizli harekat
Trabzonspor, kaptana alternatif...
Wanchope yedekte
Ricardinho ile Marcelinho olmazsa...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu