Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Tam sayfa iddaa


İddaa'nın 'Tescilli Kralı' Fotomaç, programdaki maçları analiz etti. Hangi maçlar banko? Hangi maçlardan uzak durulmalı? Kuponlara hangi maçlar yazılmalı?

***

Tango zamanı

Drogba önderliğinde bir şeyler yapmak isteyen Fildişi Sahili, Arjantin önünde varlık gösteremez. Birçok futbolcusu Almanya'da oynayan İran ise Meksika'dan bir puan kaparak sürpriz yapabilir.

121 İNGİLTERE-PARAGUAY 1 1.45

Son
yıllarda katıldığı bütün turnuvalarda güzel futbol oynayan ancak iyi oyununu skora yansıtamayan İngiltere, bu Dünya Kupası'nda çok iddialı. Orta sahanın göbeğinde Gerrard-Lampard ikilisini seyretmek tek kelimeyle ayrıcalık. Paraguay hafife alınacak takım değil, ama (Rooney'siz de olsa) İngiltere'yle
baş etmeleri de hiç kolay olmayacak. Özellikle tecrübeli forvet Cardozo'nun (sakatlandı) yokluğunda. Paraguay'ın kadro kalitesini futbol olarak sahaya yansıtamadığı da görülüyor. İngiltere kazanır.

122 T.TOBAGO-İSVEÇ 2 1.15

Dünya Kupası'na ilk kez katılan Trinidad Tobago'da futbolcuların büyük çoğunluğu İngiltere ve İskoçya'da oynuyor. Tek kozları teknik direktörleri Leo Beenhakker. İsveç ise tecrübeli ve kaliteli bir ekip. Ljungberg'in sakatlığı dolayısıyla hazırlık döneminin ancak sonuna yetişebilmiş olması İsveç'i olumsuz etkiledi. Ljungberg şimdi takıma döndü ve İsveç daha moralli. Kallstrom ve forvet hattındaki Larsson-Ibrahimovic ikilisi önemli kozları. Zayıf rakipleri karşısında normal şartlarda rahat kazanmaları gerekir.

123 ARJANTİN-FİLDİŞİ 1 1.45

Pekerman yönetimindeki Arjantin, elbette ki turnuvanın favorilerinden. Genç dünya yıldızı Messi'li kadrosunda birbirinden değerli yıldızlar var. Arjantin'in sorunu; defansın tam oturmamış olmasının yanı sıra, Pekerman'ın yenilediği ilk onbir. Son gelen bilgi Maxi Rodriguez'in ilk onbirde önemli bir rol üstleneceği yönünde. Herkes tarafından ölüm grubu olarak adlandırılan bu grupta Fildişi Sahili'nin de bulunması büyük talihsizlik. Fildişi Sahili iki devin arasında heba olacak. Arjantin bir adım önde.

212 SIRBİSTAN-HOLLANDA 0 3.10


Van Basten'in göreve gelmesiyle müthiş bir yapılanmaya giren ve yeniden çıkışa geçen Hollanda kesinlikle hafife alınmaması gereken takımlardan. Takım son derece dinamik ve etkili. Sırbistan, elemelerin fırtına takımı. Eleme grubunda hiç yenilmeyen ve tüm maçlarında sadece bir gol yiyen ilginç ve tehlikeli bir ekip. Ancak Sırbistan da muhtemelen Fildişi gibi ölüm grubunun kurbanı olacak. Vucinic'in sakatlanması da takımın hücum gücünü düşürdü. Ancak bu ilk maçta Sırbistan, Hollanda'ya geçit vermeyebilir.

221 MEKSİKA-İRAN 0 3.40

Meksika'nın kalitesi tartışılmaz. Ama Lavolpe, kadro tercihleriyle sıkça eleştiriliyor. Forvet hattındaki Franco ve Borgetti tercihleri bu düzeyde bir turnuva için ne denli yeterli olur, tartışılır. İran'ı da hafife almamak lazım. Kadro kalitesi elbette ki Meksika'yla kıyaslanmaz ama özellikle Almanya'da top koşturduğu için ortama uyum sağlamakta güçlük çekmeyecek çok kaliteli oyuncuları var. Hamburg'lu Mahdavakia, Kaiserslautern'li Zandi, Bayern'li Ali Karimi, Hannover'li Hashemian önemli silahları. Berabere bitebilir.




Süper açılış
Ekvador çizgiyi aştı!
Görkemli tören
Fotomaç yine kazandırdı
Kupa rehberi
Kupa günlüğü
 
Sonuç yanıltmasın
Dünya kupalarında her zaman açılış maçları sürprizlere gebedir. Bu...
Gullit sürprizi
F.Bahçe yönetimi, Hollandalı...
F.Bahçe' nin transfer...
Gelenler:
Uğur...
Juanfran teklifi
Menajerlerin, "Size getirelim"...
10 numara İvan
İliç' e gelen teklifler üzerine...
20 gol benden
"Beşiktaş' ta yarım sezonda...
O artık daha ' Güleç'
Beşiktaş' ın genç yıldızı Gökhan...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu