Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
F.Bahçe neden büyük
Sevilmeyen (!) Yıldırım'a taraftar ağlıyor, istifaya çağrılan Canaydın yine seçiliyor! İki kulüp arasındaki kapanmayacak fark da bu. Aziz Yıldırım bence geri dönecek!


Fenerbahçe Yönetim Kurulu toplandı ve beklenen karar çıktı. Olağanüstü kongreye gidiliyor, hayırlı uğurlu olsun. Şu anda ortada görünen üç şık var. 1- Yönetim kurulu bir aday çıkartıp yoluna devam eder. 2- Yeni bir başkan, yeni yönetim kuruluyla kongreye gidilir. 3- Aziz Yıldırım kararını gözden geçirir ve yine başkan olur. Biliyorum görünürde üçüncü şık biraz zor gibi ama burası F.Bahçe Kulübü, her şey olabilir. Ve benim düşüncem de bu şıkkın hayata geçeceği yönünde. Yalnız şu var, takım şampiyon olduğu zaman bırakın ortalarda görünmeyi, tek bir tebrik mesajı bile göndermeyenlerin adaylıkta isimleri geçiyor. Aday olurlar mı? Çok zor! Peki neden? Lütfen aşağıya geçelim. İlk önce TV'lerde atıp tutan eski komitacılara kulak asmayın. Kulüpte her şey o kadar çok değişti ki... Bin kişiyle kongreye gidilirken yanına beş yüz, altı yüz üyeyi alanın borusu ötüyordu. Başkan adaylarıyla pazarlıklar yapılıyordu, ortada büyük rakamlar dönüyordu. Çünkü iş garantiydi. Evine kömür alınanlar, bir yakınını ameliyat ettirmek isteyenler vs... Oylarını hiç düşünmeden istenilen kişiye atıyorlardı. Şimdi üye sayısı 12-13 bin civarında. Benim etrafımda da çok sayıda delege var, hepsi de arkadaşım. Gidip de onlara "Oyunu şuna at" diyecek olsam "Yahu sen kim oluyorsun, bizim kafamız çalışmıyor mu?" yanıtını verirler. Haa, satın almak mı işte o hiç olmaz. Hepsinin de hali vakti yerinde. Profil tamamen değişmiş vaziyette.

İŞARET EDECEĞİ KAZANIR
Yani işler eskisi gibi değil. "Bana söz verdi, şundan söz aldım" diye artık kimse ortaya çıkamaz. İki yüz, üç yüz oy alıp rezil olmak da var. Son kongrelerde niye tek bir aday bile çıkamadığını hiç düşünmediniz mi? Haa, "Aziz Yıldırım karşısında ne şansları vardı?" derseniz ben de size onun işaret edeceği adayın başkan olacağını rahatlıkla söylerim. Bu gerçekleri yazdığım için bir TV programında bana saldıranlar olmuş. Bakın size tek bir sözüm var, 'Haddinizi bilin!' Selçuk Yula'yı kendi saflarınıza çekemediniz diye kuduruyorsunuz. Ne yapacağımı, ne konuşacağımı sizin gibi adamlara soracağımı mı zannediyorsunuz. Eğer öyle olsa bu memleketi terk etmek zorunda kalırım! Lig bitti bekledim ama hâlâ bakıyorum vıdı vıdı, vıdı vıdı... Yahu arkadaşlar hiç kimse çıkıp da Denizlispor Başkanı'na küme düşerse yapacağı önemli açıklamaları sormaz mı, soramaz mı? Böylesine zavallıca (!) bir konuyu nasıl atlarsınız. Hadi federasyon soruşturma açamıyor, anlarım çünkü Ali İpek, "Konuşursam, federasyonu sallarım!" demişti... Peki kamu görevi yapanlarda neden tık yok? F.Bahçe Başkanı sevilmiyormuş, bütün konu bu. Yahu böyle sevgi dostlar başına. Asıl sevilmeyen sizin başkanınız. Bir taraftar başkanı için yürüyüş yapıyor, gözyaşı döküyor. Öteki taraftaki taraftar başkanını bütün sezon istifaya çağırıyor. Ama o gene başkan seçiliyor. İşte onların genel kurullarının taraftara saygısı bu kadar. İki kulüp arasındaki kapanması asla mümkün olmayan fark da bu. Zaten F.Bahçe'yi de büyük yapan galiba bu fark!..


 
F.Bahçe neden büyük
FBTV dekoderli olsun
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Crespo' da son Tango
Fenerbahçe' de Aziz...
İş zamanı
Riva ve Seyrantepe' ye stat işi,...
Sergen gitmeliydi
"Sergen, zamanında gereğini yaptı.
Beenhakker
Bir dönem İstanbulspor' u...