Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Tam sayfa iddaa


İddaa'nın 'Tescilli Kralı' Fotomaç, programdaki maçları analiz etti. Hangi maçlar banko? Hangi maçlardan uzak durulmalı? Kuponlara hangi maçlar yazılmalı?

***

Cruzeiro ve Lahti

Evinde Ponte Preta ile karşılaşacak olan Cruzeiro ile Vaasa'yı ağırlayacak Lahti galibiyete çok yakın.

222 CRUZEİRO-P.PRETA 1 1.45
Ponte Preta çok atıp, çok yiyor ama futbol olarak tatmin etmiyor. Oynadığı altı maçın sadece ikisini kazanabilirken, Palmeiras'ı ve Corinthians'ın yedek ağırlıklı takımını zar zor yenebildi. Son maçında on kişilik Gremio'dan beraberliği zor kurtardı. Cruzeiro'nun rahat kazanması gerekir.

223 JUVENTUDE-S.CRUZ
1 1.45
İkinci ligden gelen Santa Cruz Brezilya'nın en zayıf takımı. Juventude ise sezona kötü başladı ama süratle toparlanıyor. Üç haftadan sonra son iki maçını kazanmayı başaran Juventude, zayıf rakibi karşısında favori.

226 SAO PAULO-PALMEİRAS1 1.55
Brezilya'nın en önemli kulüplerinden biri olan Sao Paulo, özellikle evinde çok etkili. Kendi seyircisi önünde oynadığı üç maçı da kazanırken, henüz gol dahi yemedi. Palmeiras lige arka arkaya mağlubiyetlerle başlayınca teknik direktörünün görevine son verdi ve bunun üzerine beş hafta sonra nihayet kazandı. Ancak Sao Paulo deplasmanında, Santa Cruz karşısında buldukları ortamı bulamayacakları açık. Ev sahibi favori.

231 FLAMENGO-SANTOS 0 3.10
Deplasmanlarda zorlanan Flamengo, evinde etkili oynuyor. Luxemburgo'nun çalıştırdığı Santos ise lige fırtına gibi bir giriş yaptıktan sonra güçlü Fluminense deplasmanında durdu. Flamengo deplasmanında da işi çok zor olacak. Ancak kolay kolay yenilmeyeceği de kesin. Riskli olmakla birlikte, akla beraberlik geliyor.

232 FORTALEZA-FLUMiNENSE2 2.60
Evinde güçlü olduğu, zor kaybettiği bilinen Fortaleza, futbol olarak kendisinden çok daha üstün bir takımı konuk ediyor. Fluminense her maça kazanmak için çıkan bir takım. İyi başladığı ligde son olarak güçlü Santos'u devirmeyi de başardı. Çok dengeli bir takım. Fortaleza'nın kendi seyircisi önünde işi bu kez zor.

233 S.CAETANO-ATLETİCO 1 2.10
Atletico oynadığı altı maçın sadece ikisini kazanabildi. Diğer dört maçta da yenilirken, aldığı galibiyetleri hep dış sahada aldı. Ancak Sao Caetano da evinde etkili oynayan bir takım. Paranaense bu defa sıçrayamayacaktır.

314 JARO-KUOPİON 1 2.10
Galibiyeti olmayan ligin altındaki iki takım karşı karşıya geliyor. Ancak Jaro hep ligin iyi takımlarıyla oynadı. Haka önünde de berabere kalmayı başardı. Bu yazıları pazartesi günü oynanan karşılaşmalardan önce yazdık. Kuopion 4 maçta sadece 1 gol atabildi. Son üç maçtır gol atamadılar ve Turku'ya sahasında 5-0 yenildi. Kuopion pazartesi gecesi Myllykoski'yi yenemediyse bize göre yine galibiyetle tanışamayacaktır.

315 LAHTİ-VAASA 1 1.60
Ligin alt sıralarında bulunan iki takımın mücadelesi olacak. Lahti evinde oynadığı iki maçı da kaybederken deplasmanda daha yenilmedi. Vaasa'nın da deplasmanda galibiyeti yok. Kim kazanırsa bu sezonki bir ilki başaracak. Lahti, genel olarak Vaasa'dan daha iyi bir takım. Bu kez evinde şeytanın bacağını kırmak isteyecektir. Lahti favori.

316 TAMPERE-HAKA 1 1.70
Finlandiya Birinci Ligi'nin lideri Tampere United ilk mağlubiyetini beklenmedik bir şekilde Vaasa deplasmanında aldı. Pazartesi gecesi de Mariehamn ile oynadılar ve kendi sahasında 2-2 berabere kalarak hayal kırıklığı yaşadılar. Tampere United kendi sahasında iyi olan bir takım. Ama Haka da Finlandiya'nın kalbur üstü ekipleri arasında. Verilen 1.70'lik oran az da olsa biz Tampere United'a güvenmeyi tercih ediyoruz.

321 TURKU-MYLLYKOSKİ 1 2.50
Turku da evinde galibiyetle tanışamayan ekiplerden. Deplasmanda oynadıkları üç maçta da kaybetmediler. 1 galibiyet, 2 beraberlik aldılar. Evindeki şanssızlığını kırmak amacındalar. Myllkoski, pazartesi kendi sahasında Kuopion ile karşılaştı. O maçın skorunu bilemiyoruz ama bu deplasmandan yara almadan çıkmaları çok zor. Turku rakibinin bu zaafını değerlendirip ilk iç saha galibiyetini alır.

322 AALESUND-FOLLO 1 1.20
Norveç 2. Ligi'nde 8. maçlar sonunda Aalesund 7 galibiyet, 1 mağlubiyet ile lider durumda bulunuyor. Follo ise bir galibiyet, bir beraberlikle son sıranın bir basamak üzerinde. Aaalesund tek mağlubiyetini geçen hafta Honefoss'a 3-0 yenilerek aldı. Büyük bir hayal kırıklığı yaşadılar. Follo 20 ile ligin en çok gol yiyen takımı. Aalesund karşısında dayanamazlar.

323 HAUGESUND-BODO 02 1.28
Avrupa kupalarından tanıdığımız yılların Bodo Glimt'i artık ikinci ligde mücadele ediyor. Durumu de pek parlak sayılmaz. Çok gol atıp çok gol yiyorlar. Onun için de beraberlikleri fazla sevmiyorlar. Bu sezon sadece 1 maçta gol atamadılar. Bu sezon evinde 4 maç yapan Haugesund ilk ikisini kazandı, son ikisini kaybetti. Bodo rakibinden daha iyi bir takım ve maçı kaybetmeyebilir.

324 KONGSVİNGER-BRYNE 0 3.30
Üçüncü sıradaki Bryne dört galibiyet, dört beraberlik alarak namağlup iki takımdan biri. Kongsvinger ise ligin en az gol yiyen ikinci takımı konumunda. Orta sahada geçmesi beklenen sıkıcı bir mücadele olacak gibi gözüküyor. İşin garip tarafı Bryne beraberliklerinin üçünü kendi sahasında oynadığı maçlarda aldı. Genelde kazanıyorlar ama Konsvinger güçlü bir takım. Galip gelmeleri kolay değil.




Artık hindi yok
Ay-yıldız atv ekranında
Hedefi İngiltere
Efes'ten dev adım
Şenoğlu'ndan erken veda
Sistem: 1-2-2-2-2-2
Önder Turacı AİHM'e gidiyor
File Ankara'ya gerildi
Yargıya saygı için
Tuğba'ya destek
Ülkerspor-Banvit
Milli takım günlüğü
 
Aziz Bey kaçamaz
Aziz Yıldırım, istifa etti. FBTV' nin koridorunda bana "Voleybol...
Crespo' da son Tango
Fenerbahçe' de Aziz...
Önder itiraz edecek
Milli Takım forması giyebilmek...
İş zamanı
Riva ve Seyrantepe' ye stat işi,...
' Kadıköy sendromu...
Hakan Şükür F.Bahçe' ye...
Sergen gitmeliydi
"Sergen, zamanında gereğini yaptı.
Şov yaparım
"Büyük hedefleri için Beşiktaş' ı...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu