Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     

İnter'deydim

Dünya Kupası'ndan sonra İnter'le anlaştım ama birileri engel oldu.....Oğluma futbolculuğu tavsiye etmem. Bunca sıkıntıyı kaldıramaz.


Gerets'in gelişiyle adeta yeniden doğan Hasan Şaş da konuşmak için Fotomaç'ı seçti. 19 asistle şampiyonluğa önemli katkı yapan yıldız, "Ben şampiyon olacağımıza sezon başından beri inanıyordum. Çünkü F.Bahçe'den daha iyi ve tempolu oynuyorduk. 4-0'lık maçtan sonra otobüste 'Arkadaşlar pes etmek yok. F.Bahçe Trabzon'a, Denizli'ye gidecek, bu iş bitmedi' dedim. Futbolda şansınız sürdüğü sürece bunu kovalayacaksınız" dedi. Bu sezon maddi sorunlar yaşadıklarını belirten Şaş, "Kaptanlar olarak arkadaşlarla yönetim arasında köprü olurken, bazen zorlandık. Yabancılar boykot yaptı. Paralarını da aldılar. Hepsine 'helal olsun' dedik. Ama şimdi hepsine sorun para mı, şampiyonluk mu? Hepsi, 'şampiyonluk' der" diye konuştu.

BU SEZON SAKİNDİM
Sahadaki hırçın tavırlarını da değerlendiren Hasan, "Bu sezon daha sakindim. Bu konuda adım çıkmış. Agresif olduğumu inkâr etmiyorum ama abartıldığı kadar değil. Hakemlere bir saygısızlığım olmuyor. Onlar da bana alıştı" ifadesini kullandı.

FUTBOL FAKİR İŞİ!
Futbolun zor bir meslek olduğunu iddia eden yıldız, "Oğluma futbolcu olmayı tavsiye etmem. Şimdi belki şampiyon olduk, gülüp, eğleniyoruz. Ama bugünü yaşamak için çekmediğimiz dert kalmadı. Ayrıca ben fakir ailede büyüdüm. Açtım, hırslıydım. Rahat büyüyen bir çocuk sıcağın altında, -5 derecede koşamaz, hırslanamaz" dedi.

AVRUPA İÇİN ARTIK
GEÇ Lucescu
ve Hagi'nin garanti, Gerets'in ise hücum oynattığını belirten Hasan Şaş, Avrupa'ya açılmak için artık geç olduğunu kaydederek, "Ben Avrupa'ya daha genç gitmek istiyordum. Alışma sürece olacaktı. Dünya Kupası'ndan sonra İnter'le de anlaştım. Ama engellediler. Bunları daha sonra açıklayacağım" dedi.




Robert bitti
Devre arası kriz
Bizim suçumuz yok
Kapaktan hindi çıktı!
'Denizli'yi Polat ateşledi'
Polat: Gerekirse daha sert...
Süren: İstifaların sırası...
Ergün&Volkan: Sorun çıkmaz
'Tavrımız değişmez'
'70 bine oynarız'
Veteran şov
19 Mayıs mesajı
G.Saray'ın transfer dosyası
 
Bu lig mi şaibeli?
14 Mayıs Pazar saat 20.45. G.Saray-Kayseri' yi yenmiş, Mecidiyeköy'...
Aurelio: Zaten Türk...
F.Bahçe ile 3 yıllık sözleşme...
Fener taraftarı atağa...
F.Bahçe taraftarı istifa eden...
Tarihi tüzük
Haziranda yapılacak tüzük tadil...
Tümer' de son 4 gün
Beşiktaş' a 24 Mayıs' a kadar süre...
Son tango
Fransız hocanın 1.5 milyon euro...
Forvete yeni aday...
Bordo-mavililer, Hodziç' in de...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu