Beşiktaşlı Sergen Yalçın'a Kayseri Erciyesspor talip oldu. İki kulüp yöneticilerinin bu transfer için bir süreden beri görüştükleri belirtildi.
***
Sergen aşkı
Mavi-siyahlı takım, eski ikinci başkanları Erol Bedir vasıtasıyla Beşiktaşlı yöneticilerle temasa geçip transferde önemli yol aldı Mavi-siyahlı takım, eski ikinci başkanları Erol Bedir vasıtasıyla Beşiktaşlı yöneticilerle temasa geçip transferde önemli yol aldı.
Kayseri Erciyesspor'un, Beşiktaşlı Sergen Yalçın'ın transferi için harekete geçtiği, bu konuda eski ikinci başkanı Erol Bedir'in, futbolcunun menajerleri ile görüşme yaptığı öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde golcüleri Cenk İşler ile iki yıllık sözleşme yenileyen Erciyesli yöneticiler, Sergen'in transferini de mutlaka
bitirmek istiyorlar.
ARAŞTIRMALAR SÜRÜYOR K. Erciyesspor Başkanı Ahmet Çetinkaya, Sergen ile ilgilendiklerini doğrulayarak, "Biz göreve gelirken çok daha güçlü bir Erciyes sözü verdik. Sergen bu takıma yakışır. Teknik kadromuz istiyor. Arkadaşlarımız Beşiktaş kulübüyle de temasa geçti. Ayrıca yurt içinden ve yurt dışından bir çok oyuncuyu takibe aldık" dedi.