İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ahlak Masası ekiplerinin operasyonlarında manken Ece Gürsel, şarkıcı Fulden Uras, 'Gelinim Olur musun?' yarışmasıyla tanınan Sinem Umay, 'Biri Bizi Gözetliyor' yarışmasından Hülya Yamanoğlu, DJ Özlem Ertem'in de aralarında bulunduğu 19 kadın gözaltına alındı. Fuhuş yapmakla suçlanan kadınların ilişkiye girdiği öne sürülen kişiler arasında F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş'ta oynayan futbolcuların da bulunduğu belirtildi.
***
Fantezi Futbol
Gündeme bomba gibi düşen fuhuş operasyonunda bazı mankenler gözaltına alındı. Tutanaklarda üç büyük kulüpten bazı futbolcuların da ismi geçiyor.
İstanbul polisinin dün sabah başlattığı fuhuş operasyonu futbol dünyasında da paniğe yol açtı. Operasyon kapsamında magazin dünyasından çoğunluğu manken, birçok ünlü ismin, menajerleri aracılığıyla 2 bin dolardan başlayan fiyatlarla erkeklere pazarlandıkları öne sürüldü.
HANGİ OYUNCULAR VAR? Fuhuş yapmakla suçlanan tanınmış isimlerin, F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş'tan dört futbolcuyla da para karşılığı ilişkiye girdikleri ileri sürüldü. Bu futbolcular, önümüzdeki günlerde ifade verecek. Polisin, savcılık izniyle dinlediği telefonlarda adı geçen futbolcuların, olayın ortaya çıkması üzerine büyük panik yaşadıkları belirtiliyor.