İddaacılar için tam sayfa kazanma rehberi hazırladık. Oyna, kazan.
***
Banko Liverpool
Devler Ligi'nin son şampiyonu, Anfield Road'da Portekiz temsilcisini farklı devirerek turu geçer Hollanda'daki mücadelede PSV'yi 1-0 yenen Lyon da kendi sahasında rövanşta galip gelecek güçte.
225 LİVERPOOL-BENFİCA 1 1.35 Liverpool son lig maçında evinde Charlton'u yenemeyerek herkesi şaşırttı. Muhtemelen akılları bu maçta idi. Charlton iyi defans yaptı ama unutulmamalı ki Benfica onlardan daha iyi kapanacaktır. Ancak Liverpool kadro olarak Benfica'dan üstün ve Anfield Road'da rakibi hemen baskı altına alacaklardır.
226 LYON-PSV 1 1.55 Bu karşılaşmanın oranının bu kadar yüksek olmasının sebebi Lyon'un ilk maçı kazanması ve bu maçta beraberliğin yetecek olmasıdır. Ama Lyon bu sene gerçekten çok kuvvetli. Ev sahibi takımın galibiyetine oynayacak olanlar için Lyon'un ilk maçı alması bir handikap gibi gözükse de Lyon bu maçı alır ve çeyrek finale çıkar. Govou kart cezalısı, bu maçta Cacapa ile beraber oynamayacak.
231 MİLAN-B.MÜNİH 1 1.90 Bayern deplasmanda Makaay, Pizarro, Ballack'la mutlaka bir gol bulacaktır. Bu yüzden Milan'ın turu geçmesi için 2 gol gerekecek. Bu yüzden Milan bu maçı almalı. Alamazsa turu geçemez. Dida sakat, Gattuso cezalı, Milan eksik. Bayern son lig maçını kaybederek aklının tamamen bu maçta olduğunu gösterdi. Bayern'in mutlaka gol atacağına ama turu Milan'ın geçeceğine inanıyoruz.
232 S.CRİSTAL-BOLİVAR 02 1.76 Peru ekibi Sporting Cristal iki maçını da kaybetti. Bu onlar için son şans. Bolivar ise iki maçta 4 puan toplayarak iyi bir konumda bulunuyor. İddiasını daha da artırmak isteyen moralli Bolivar, bu deplasmandan kaybetmeden döner.
235 PUMAS-INTERNACİONAL 02 1.38 Meksika Ligi'nde son 3 maçında da galip gelemeyen Pumas, Libertadores Kupası'nda da 2 mağlubiyet alarak şansını zora soktu. Brezilya Ligi'nde üst üste 4 galibiyet alan İnternacional istim üzerinde. Maçı kaybetmez.
325 PALERMO-SCHALKE 2 2.80 Devler Ligi'nden UEFA'ya katılma hakkı elde eden Schalke çok formda. Son 2 lig maçında Leverkusen'e 7 attı sonra deplasmanda Hannover'i 10 kişi kaldığı halde yendi. Palermo ise çok şaşırtıcı bir biçimde Lecce'ye deplasmanda 2-0 yenildi. Schalke Kuranyi'siz olsa da bu maçta favori.
326 S.BÜKREŞ-R.BETİS 1 2.10 Kötü hava koşulları Romanya Ligi'nin başlamasını 1 hafta erteletti. Bu da Steaua Teknik Direktörü Cosmin Olaroiu'ya daha da iyi hazırlık fırsatı verdi. 2 tane sakat oyuncusu iyileşen ev sahibinde sakat ya da cezalı yok. Betis'te ise işler iyi gitmiyor. Getafe yenilgisi moralleri çok bozdu. Lembo, Assuncao, Fernandez, Lopez ve Munoz sakat. Bu kadar eksikle Betis Steaua'ya direnemez.
333 LİLLE-SEVİLLA 1 2.10 Son 4 haftadır müthiş top oynayan ve başarılı sonuçlar alan Lille, bu haftalarda çok formda ve bu form ile evinde Sevilla'yı geçecektir. Lille evinde Shakhtar'a 3 gol atarak Avrupa'daki gol kısırlığına son verdi. Sevilla bir önceki turu çok rahat geçmiş olsa da bu tur rakipleri çok zor.
334 R.BÜKREŞ-HAMBURG 1 2.55 Romanya Ligi gelecek hafta başlayacak olması nedeniyle Rapid takımı Hertha Berlin'i eledikten beri resmi bir maç yapmadı. Takımın morali yerinde ve fizik olarak son derece güçlüler. Maldarasanu, Hertha maçında sakatlandı ve bu maçta da yok. Golcü Lucian Burdujan'ın cezası bitti ve bu maçta oynayacak. Eski Fenerbahçeli Viorel Moldovan da iyileşti. Hamburg'ta önemli orta saha oyuncusu Van Buyten ve Wicky cezalı, Ailton ve Beinlich sakat. 344 MARSİLYA-ZENİT 1 1.55 Marsilya bir önceki turda Bolton'u elemeyi başardı. Şimdiki rakipleri disiplinli ve çok iyi bir takım oyunu oynayan Zenit. Marsilya'da defansta Bostjan Cesar ve Jerome Bonnisel oynamayacak. Zenit'te de defansta Pavel Mares bu maçta forma giyemeyecek. Onun dışında takım tam. Bu maçı Marsilya alır ama tur için yeterli olur mu orasını bilemeyiz.
345 UDİNESE-LEVSKİ 1 1.45 Udinese, Şampiyonlar Ligi'nden geldiyse de bence bu kupada çıkacakları son tur bu tur olacaktır. İtalyan temsicisinin bu turdan öteye gitmesi oldukça zor. Udinese'de eskisi gibi sakat cezalı yok. Turu şansı zor olsa da ilk maçı İtalyan ekibi kazanır.
346 M'BORO-ROMA 1 2.40 Roma takımının Serie A'da ki galibiyet serisi şanssız bir biçimde İnter maçıyla son buldu. Roma'da bunun hayal kırıklığı, Totti, Montella ve Nonda'nın yokluğuyla çok formda bir Middlesbrough karşısında tutunamayabilir. Premiership ekibi son 5 maçın 4'ünü kazandı ve bu takım evinde iyi oynarsa önünde gerçekten az takım durabilir. Hatırlatayım; bu takım ligde hem Chelsea'yi hem de Manchester United'ı 3 farkla yendi. Middlesbrough, eğer iyi oynarsa bu maçı kesin kazanır.