Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Dünya kalitesinde derbi

Büyüksün babaaaa!.. Alidesidoro abimiz büyüksün büyük. Lakin dönüşün fazlacana muhteşem olmadı abii. Çünkünü sen piyasadan bi çekildin, boşluğunu Kurtlar Vadisi doldurdu. O diziden de mebzul miktarda sahici külhan taştı, saçıldı etrafa. Biz vefalı kardeşleriniz senin Alidesidero. Biz yine de sözlerinden ince manalı, felsefik, cuk oturucu özler derliyoruz abi.

Bilek bükülmez abi
Dünkü maçı izledi herkes. Hafta içinde Chelsea- Barcelona maçını izleyip de; " Nerde bizde böyle oyun?" diyerekten cav cav edenler gördü netekim. Şimdi sorarım onlara. "Hani Türkiye dünya kalitesinde futbol oynayamazmıştı?.." Demek ki oluyormuş.
Bencillikte, beceriksizlikte, yorulganlıkta, kırılganlıkta, yanlışlıkta dünyada kim bileğini bükebilir bizim çocukların söyler misiniz?

Sergen dehası
Son on yılların "en zeki en kıvrak en yetenekli futbolcusu" dediğimiz Sergen kardeşe bakın. Ahmed Hassan, eski Mısır sfenksi gibi kale önünde dikiliyor, kaptan topu, Rüştü'nün çelme ihtimali büyük, auta gitmesi daha da büyük bir köşeye gönderiyor.

Alex de aynı
Alex 6 pas içine 2 kişiyi çalım üstüne çalımla geçip dalıyor, Cordoba'nın üstünden aşırtmak, kenarıya çekip, plaselemek gelmiyor aklına. Ben ilk devre için bunları yerden göğe haklı olarak yazdıktan hemen sonra 2. devre başlıyor ve sanki maç o anda başka bir havaya bürünüyor. Başta Sergen olmak üzere Alex, Tümer, Semih ve diğerleri aslanlar gibi çarpışıyorlar sahada. Güzel paslar, güzel pozisyonlar ve güzel goller.

Hakem olayı
"Bu soğuk havada nasıl olur da sahaya kısa kollu çıkar?" denen hakem Dereli'nin ne kadar da gür ve sık tüylü bir arkadaş olduğu da ortaya çıktı ama, "kıldan tüyden şeylere kafayı takıyor, onları satırlara döşüyor" derler diye çok da şey yapmıyorum konuyu.

Fransız kaldım
Bu arada merhum Paşa Hüseyin'in tribünlerde abide gibi dikilen posteri müthiş bir vefa örneğiydi. Altına ne yazıldığına Fransız kaldığım Fransızca bir şeyler ama mutlaka ki çok iyi bir şeyler yazılmıştı o da iyi oldu.

Ben yazdım oldu
Gördüğünüz gibi canım okurlarım, ne kadar da keyifli, değerli, öğretici ve lezzetli bir yazı yazdım farkında mısınız? Eeee!.. Hani "Türkiye'de dünya kalitesinde futbol yazısı yazılamazmıştı?", baaak ben yazdım oldu. He he heee!..


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Hediye ettik
F.Bahçe' nin hocası,...
Gerets' e tepki
Dökülen İliç' i ısrarla oynatıp,...
Geçmiş olsun
Fikret Orman, "Kulübü ibra...
Seri sonu: 0-0
Fatih Tekke' den yoksun olan...