Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Haber Hattı


Paintball oynadılar
Antalya'da kamp yapan Gençlerbirliği'nde, teknik heyet ve futbolcular paintball oynayarak stres attı. Teknik direktör Mesut Bakkal, "Çalışmalar iyi gidiyor. F.Bahçe maçıyla lige bomba gibi gireceğiz" dedi. Öte yandan Paintball maçları berabere sonuçlandı, futbolcular çok eğlendi.

Ergün'e doping
Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, oyuncusu Ergün Teber'in mükemmel yetenekleriyle Türkiye'nin en iyi oyuncularından biri olduğunu belirterek, ikinci yarıda çok iyi oynayacağını söyledi.

Konya çok rahat: 3-0
Konyaspor, Antalya'da oynadığı hazırlık maçında Ankaraspor'u 3-0 mağlup etti. Yeşil-beyazlı takımın gollerini Erhan Albayrak (2) ve Mustafa kaydetti. Bu arada Konyaspor, Yenibosna'nın genç kalecisi Eray'ı renklerine bağladı. Venezuelalı oyuncu Rivero Jovanni'yle de görüşmeler sürüyor.

Yiğidolar'a darbe: 0-1
İkinci yarı hazırlıklarını sürdüren Sivasspor, Antalya'daki özel maçta Sakaryaspor'a 1-0 yenildi. Karşılaşmanın tek golünü 60'ta Cabongo attı. Bu arada İkinci Lig A Kategorisi lideri Bursaspor, kendi tesislerindeki hazırlık maçında OYAK Renault'yu Burak (2), Orhan ve Serdar'ın golleriyle 4-0 yendi.

Seyirci sahip çıksın
Diyarbakırspor'un teknik patronu Nejat Biyediç, ikinci yarıda en büyük güçlerinin taraftar olacağını belirterek, "Seyircimiz mutlaka takıma destek versin. Gereksiz ceza olmasın" diye konuştu.

Çok gol istiyorum
Ankaragücü Teknik Direktörü Saffet Susiç, gol bölgelirinde etkisiz kaldıklarını vurgulayarak, "İlk yarıda bu yüzden çok puanlar kaybettik. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirmemiz gerek. Bunun için özel çalışmalar yapıyoruz. Oyuncularımdan gol istiyorum" diye konuştu.

Kimse merak etmesin
Denizlispor ikinci yarı için yoğun şekilde çalışırken teknik direktör Nurullah Sağlam, camianın rahat olmasını istedi. Futbolcular üzerinde küme düşme korkusu olmadığını açıklayan Sağlam, "Takım, ligde her şeyi başarabilecek güçte. Biz çok rahatız" açıklamasını yaptı.

İvanov kapatır
Gaziantepspor'da fıtık ameliyatı olduğu için bir ay sahalardan uzak kalacak Lazarov'un yerine Hüseyin Kalpar, İvanov'u hazırlıyor. Tecrübeli çalıştırıcı, "İvanov tecrübesiyle bizi taşır" diye konuştu.




Havalı Samsun
Ergin, ProERG'le geliyor
Taraftarla coşarım!
Malatya 'Çek'tirecek!
 
Neden Fener?
Alex de şu cevabı verdi: "Neden...
Krala yol açın
Uzun süredir Fenerbahçe' den gol...
Kriz savar
Dört aydır para ...
Çok değişti çok
Kendisini G.Saray' ın etik...
İlle de Gökhan
Youla' nın yerine santrfor arayan...
Final gaz kestirdi
Fransız hoca tempoyu düşürdü,...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu