Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Terim bol gelir

Mehmet Ali Yılmaz ve Haluk Ulusoy, seçilmeleri halinde Terim'le çalışmak istemediklerini söyledi. Bu tercihlerini nasıl değerlendiriyorsunuz?
Haluk Ulusoy ve Mehmet Ali Yılmaz, Terim gibi kişilikli, kendilerinin üstünde bir teknik direktörü sevmezler. Onlar ellerinde oyuncak olacak adamlarla çalışmaktan zevk alırlar, her dediklerine 'he' diyen. Bu yüzden hiç yadırgamıyorum Ulusoy ve Yılmaz'ın böyle demelerini. Açıklamalarına da gerek yok. Herkes onları biliyor zaten. Kendilerine uyan, sessiz sedasız bir hoca bulacaklardır. Ama bunların kazanma şansları yok. Türkiye, Mehmet Ali Yılmaz'a oy vermez artık. O devirler bitti.
Recep Tayyip Erdoğan'ın işaret ettiği federasyon başkanı olacaktır. Bunun tek istihtası Şenes Erzik'tir. Etrafında bir ittifak oluşursa adaylığını koyar ve açık arayla kazanır. Ama bu ittifak oluşmazsa da Erzik, kendini riske atmamak için seçime girmez. Şenes Erzik'in katılmadığı zaman da iktidarın işaret ettiği kişi başkan olur. İktidarın da Haluk Ulusoy'un ya da ona yakın birisinin yeniden başkan seçilmesine izin vereceğini sanmak da çok büyük akılsızlık olur.


 
Çomak sokuldu
Eşitsizlik yaratır
Eski havası yok
Terim bol gelir
Fener'i gruptan çıkarırdım
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Daha önce neredeydin
"M. City' de mutsuzken yüzüme bile...
Aşçı parası verdim
"Canaydın yakın arkadaşım ama iki...
Toraman A.Villa' ya
Savunmaya genç yıldız arayan...
Siyaset geldi böyle oldu
"Başbakan' a yaranmak için...