Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Preston ve Leicester

İlk 6'yı hedefleyen Preston, S.Wednesday'i yenemezse şansı çok azalıyor. KAZANACAK Leicester City düşme kabusu görmeye başladı Uyanmak için 3 puan gerekiyor. KAZANACAK.


213 WATFORD-SOUTHAMPTON 0 3.00
İkisi de son maçlarında moral bozucu mağlubiyetler aldılar. Watford deplasmanda Burnley'e 4-1, Southampton da Norwich'e yine dış sahada 3-1 yenildi. Beraberlik çıkabilir.

222 BRİGHTON-QPR 1 2.25
Ne
Brighton ne de QPR için iyi konuşmak mümkün. Form durumları kötü. Oynadıkları futbolla hayal kırıklığı yaratıyorlar. Evinde olmanın avantajıyla Brighton bir adım önde.

223 CARDİFF-PLYMOUTH 2 4.00
İngiltere CL'nin sürpriz sonuçla bitebilecek maçlarından biri. Cardiff evinde Derby'le 0-0 kalırken ümit vermedi. Plymouth ise Crystal Palace'ı yenerek kendine geldi. 4.00'lık oran çok iyi.

234 PRESTON-SHEFFİELD WED. 1 1.45
Programın
en sağlam bankolarından. İki ekip arasında kalite olarak uçurum var. Form durumlarına da bakıldığında ibre ev sahibinden yana. .

253 BURNLEY-STOKE 1 1.90
İkisi de formda, ikisi de son maçlarını kazandı. Burnley, Watford'u gole boğarken, Stoke da Luton deplasmanından 3-2'lik galibiyetle döndü. Zevkli bir maç olur, Burnley favori.

254 CREWE-HULL 1 2.25
Ev
sahibi ekip sondan 2. sırada. Bu takıma oynanmaz demeyin çünkü Crewe, Hull'u yenemeyecekse kimi yenecek? Deplasman ekibinin de parlak bir durumu olmadığı gözlerden kaçmamalı.


255 DERBY-LUTON 2 3.30
Her
geçen hafta "Derby County bu sefer kazanır" deniyor ancak bir türlü kazanamıyorlar. Luton son haftalarda savunma zaafları gösterse de gol atmakta problem yaşamıyorlar. Kazanarak sürpriz yapabilirler.

256 İPSWİCH-C.PALACE 1 2.35
Ev
sahibi ekibe bu kadar yüksek oran verilmesini anlamak zor. Ipswich hiç de fena bir takım değil. Öte yandan Crystal Palace, Plymouth maçında adeta döküldü ve moral bozukluğuyla bu deplasmanda da zorlanacaktır.

261 LEEDS UTD-COVENTRY 0 3.30
Bir
zamanların yıldızlar topluluğu Leeds United, Premier Lig'e çıkma mücadelesi veriyor. Hep düşük oran belirlenmesinin sebebi de isimleri. Coventry bu maçtan bir beraberlik alabilir.

262 LEİCESTER-MİLLWALL 1 1.55
Millwall,
İngiltere Championship Lig'in şamar oğlanı durumunda. Küme düşeceklerini herkes biliyor, kendileri de. Leicester gibi zorlu rakip karşısında hem de dışarıda direnemezler.

224 BRENTFORD-SWANSEA 1 2.15
Zirveyi
yakından ilgilendiren bir mücadele. Her ne kadar Swansea lider olsa da son haftalarda Brentford daha başarılı futbol oynuyor. Bu maçla liderliği devralabilirler.

225 GİLLİNGHAM-BRİSTOL CİTY 1 2.00
İkisi de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Ancak karşılaştırıldıklarında Gillingham'ın her açıdan daha iyi durumda olduğu görülebilir. Gillingham, Stresli Bristol'ı evlerinde yenecek güçtedir.


226 OLDHAM-BRADFORD 1 2.00
Puan
cetvelinde art arda sıralanmaları yanıltmasın. Oldham'ın Bradford'a karşı daha iyi bir ekip olduğunu söylemek zor değil. 2.00'lık oranlarıyla cazip bir seçim durumundalar.

265 BARNSLEY-HARTLEPOOL 0 3.10
İngiltere 1.Ligi'nin tuzak maçlarından. Barnsley büyük favori gibi görünüyor. Ancak bu duruma aldanmamak lazım. Güvenilecek bir takım değiller. Bu maçta her şey olabilir.

232 CARLİSLE-DARLİNGTON 1 1.65
Ev
sahibi ekip 2.Ligi'in iddialı takımlarından. Mevcut formlarını devam ettirebilirlerse 1.Lig vizesini alacaklar. Darlington ise kalite olarak rakibiyle kıyaslanamaz. Carlisle kazanır.

321 BURY-GRİMSBY 2 2.35
Bury
son maçında Wycombe'yi yenerek sükse yaptı. Ancak Grimsby onların ikinci sürprizi yapmasına engel olacaktır. Zaten lidere yetişmek için bu maça ihtiyaçları da var.

331 TORQUAY-WYCOMBE 2 1.90
Torquay
için söylenecek fazla bir şey yok. Küme düşecekler. Son hafta aldıkları galibiyet de bu durumu değiştirmiyor. Wycombe ise son maçında yaşadığı şokun ardından bu defa kazanmak zorunda.




Banvit kaçırdı
Filede, Kartal Aslan'ı avladı
Ata Aksu hazır ama endişeli
Boksta en büyük F.Bahçe
Hentbolda perde indi
Sporcularımız doping cahili
Sutopu kupası Cimbom'un
 
Olmadı Hocam
Sarı-lacivertli taraftarlar...
Akıllı Ganalı
Taraftara hayran olduğunu belirten...
İştah açtı
Borçlar nedeniyle daha önce...
Tomas gidici
Ödemeler konusunda yönetimden...
Pancu için
savaş çıktı

Hagi' nin talip olduğu Pancu için...
Hüzüntaş
Yarım sezonda 3 hoca görev yaptı,...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu