Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Schalke ezer

Almanya'da haftanın maçında formda Schalke eksik W. Bremen'i yenecek güce sahip. İngiltere'de ise Arsenal, Blackburn'ü affetmez.


KLOSE-KLASNiÇ YOK
Werder Bremen
'in en büyük iki gol silahı Klose ile Klasniç... Biri uzun süredir oynamıyordu. Diğerinin Barcelona maçında çene kemiği kırıldı. Schalke, PSV maçında oynadığı futbolla artık form tuttuğunu gösterdi. Bu çıkış sürecek gibi görünüyor. Sahasında bu kadar büyük bir maçta kazanma azmi de üst seviyede olur. Werder'i bir şekilde mağlup edeceklerdir. 2.15 çok çok iyi bir oran.

HENRY GELDİ DEĞİŞTİ
Arsenal'de
adeta bahar yeniden yaşanıyor. Thierry Henry'nin sakatlanmasıyla gol yollarında inanılmaz sıkıntılar yaşayan Londra ekibi, Fransız golcünün gelmesiyle hem oyun olarak hem de moral olarak yükselişe geçti. Şampiyonlar Ligi ve Premier Lig'de yükselişleri sürüyor. Blackburn sert bir takım. Rakibi yıldırmayı biliyor. Ama formda Arsenal sahasında böyle bir takıma puan vermez.

LYON SERİYE TAKTI!
Fransa'da Lyon
'un egemenliği sürüyor. 4 yıl üst üste şampiyon olan ekip, 5'inci şampiyonluğuna da kolay ulaşacak gibi gözüküyor. Ligde son 7 maçta 7 galibiyet aldılar. Şampiyonlar Ligi'nde de geçen yıldan daha iyi durumdalar. Rakipleri Nice son sıralara düşmemek için mücadele eden bir ekip durumunda. Lyon'a karşı direnmeleri çok zor. Üstelik lig lideri deplasmanda daha iyi futbol oynuyor.




Dostluk maçı süper bir fikir
Fenerbahçe seriye taktı
Delikanlı sahaya çıkıyor
Arçelik zorladı
Tekel-Beykoz
Filede 2 maç
 
Bir taşla üç kuş
Kanarya galibiyet halinde hem...
Bu kez can yakacak
Alman hoca, futbolcuları-na...
Aslan kıl payı
Tüzemen, Ertem ve Tuncay' a göre...
İlk golü biz atalım
G.Saray maça presle başlayacak.
Baskın
Orman, Kaynar ve Keçeci, Divan...
Yeter artık
Demirören yönetiminin sürekli...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu