Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Yunanistan ile gitmeliydik

Avrupa Şampiyonası organizasyonunu bir kez daha kaybettik. Politik bir karar mıydı, yoksa gerekli hazırlık ve lobiyi yapamadık mı?
Bizim yanlışımız 2008 için aday olduğumuz Yunanistan'la beraberliğimizi sürdürmemiz oldu. 2012 için de ortak çalışacaktır. Oylamaya bakın. Biz 6, Yunanistan 2 oy aldı. 8 oyla son 3 ülke arasına girebilirdik. Ayrıca yaratacağımız sempati, yapacağımız lobi çok daha farklı olacaktı. 8'den de fazla oy alırdık. İtalyan lobisi, Türkiye'yi özellikle eletmiş. Çünkü kalanların hiçbirisi İtalya'ya rakip değil. Onun için Türkiye ve Yunanistan'ın elenmesi üzerine yapmışlar lobilerini. Ve başarılı oldular. Tabi bizim fazla da bir gücümüz olmadığı da anlaşılıyor. Yani Şenes Erzik, UEFA'nın içindeki bir adam, Levent Bıçakcı yıllar yılı UEFA'nın içinde bir kişi. Ama İtalya'yı aşamadılar. İtalya'nın neyiyle meşhur olduğunu da herkes bilir. Onu geçemediler.


 
Hakan'sız çıksın
Terim'i suçlamam
Hakem maçı tatil edebilir
Yunanistan ile gitmeliydik
NBA'e hazırlanmış
Kırılma noktası Blatter
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Nihat müjdesi
İspanyol ekibinin başkanı "Aralık...
Tam zamanı
G.Saray Başkanı, emlak...
Ailton' a güvenin!
Divan üyelerinin bile "Satılsın"...
Pes etmem
Tecrübeli hoca, çok sağlam bir...