Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Milli takım günlüğü


Yardımcıların markajı!
Tam 12 oyuncunun ceza sınırında olması nedeniyle Fatih Terim'in yardımcıları Müfit Erkasap, Oğuz Çetin, Mehmet Özdilek seferber oldu. Futbolcuları, "90 dakika disiplinden kopmayacağız, rakip ve taraftarın tahriklerine kapılmayacağız. Bu maç aynı zamanda önemli bir sınavdır" diye uyarıyorlar.

Bizim alakamız yok
İsviçre Futbol Federasyonu'ndan bir yetkili dün milli takım yetkililerine İsviçre basınında yer alan haberlerle ilgili açıklama yaptı. Çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten yetkili, "Bizim bunlarla alakamız yok. Basın bu yola saptı" diye konuştu.

Milliler statta ter attı
Milli Takım, bugün saat 21.45'te oynanacak maçın son hazırlığını Bern'deki Suisse Wankdorf Stadı'nda yaptı. Sahada millilerden önce idman yapan İsviçre'nin millilerin antrenmanını izlemesi üzerine Fatih Terim'in taktik çalışmadan vazgeçip sadece ter idmanı yaptırdığı ifade edildi.

Kubilay idmanı izledi
G.Saray'ın eski futbolcusu Kubilay Türkyılmaz dün akşam millilerin idmanını izledi. Antrenman sonrası açıklama yapan Kubilay, "İki takımda da çok iyi ve kaliteli oyuncular var. İstanbul'daki karşılaşmada Türkiye kesin favori. Ancak buradaki maçtan beraberlik bekliyorum" ifadesini kullandı.

Kazanıp geleceğiz
Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı, Terim ve oyuncularla görüşerek moral veriyor. Bıçakcı, "Beraberlik de rövanş için kötü sonuç değil ama bizim kazanacak gücümüz var. Almanya'daki finallerde mutlaka olacağız" diye iddialı konuştu.

Norveç-Çek Cumhuriyeti
İsviçre-Türkiye maçı dışında bugün 2006 yolunda 4 baraj karşılaşması daha var. 20.30'da Carew'li Norveç, Trabzonsporlu golcü Jun'un da forma giyeceği Çek Cumhuriyeti'ni ağırlıyor. Diğer maçlar şöyle: 22.00: Uruguay-Avustralya, 23.00: İspanya-Slovakya, 00.30: Tobago-Bahreyn.

Kimi yendiler ki!

İsviçre grupta Fransa'nın ardından 2. oldu. İsviçre, Fransa, İsrail ve İrlanda ile iki maçta da berabere kalırken, grubun zayıf iki takımı Kıbrıs Rum Kesimi ve Faroe Adaları'nı iki maçta da yendi. Arsenal'li Johan Vogel, Alexander Frei ve Johan Vonlanthen İsviçre'nin bugün de en büyük kozları.




Hadi bi daha
4x4 hazırlık
G.Saray dayanamadı: 100-91
Zaza 16 attı Hawks yenildi
Sinan Şamil bugün ringde
Tuborg, BJK maçı 5 YTL
Akademi ezdi geçti: 3-0
Fileye takviye
İlk gün 4 altın
 
Kardeşler Takımı
İspanya' nın dünyaca ünlü gazetesi...
Tek yol F.Bahçe
Fenerbahçe uzun süredir...
Fener uyarısı
Divan' da eleştirilen G.Saray...
3' ü de kalıyor
Alacaklarının ödenmediği...
Hız tuzağı
"Sahada düşünerek ve durarak...
Nitelikli pas alamıyorum
Düzensizlik Var
Beşiktaş'...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu