Sarı-kırmızılı taraftarlar, eylül ayının en güzel golü olarak açık farkla Ümit Karan'ın Vestel'e attığı müthiş golü seçti.
SÜPER VURMUŞTU Aslan'ın resmi sitesi "galatasaray.org"da düzenlenen Ayın Golü Yarışması'nda Ümit Karan'ın Vestel'e attığı gol açık ara eylül ayının birincisi oldu. Necati'nin Samsun'a ve yine Ümit'in Sivas'a attığı gollerin yarıştığı oylamaya katılan 3011 sarı-kırmızılı taraftarın 2775'i Ümit'in Vestel'e attığı ilk golü eylül ayının en güzel golü seçti.
KAZANALIM YETER Ümit'e oy veren taraftarlar arasında yapılan çekilişle 1 adet eski açık sezonluk bilet, 5 adet 11 sayılık G.Saray dergisi aboneliği, 5 adet de orijinal G.Saray forması hediye edildi. Bu arada Erciyes'i boş geçen Ümit, Denizli maçında gollerine devam edeceğini söyledi. Karan, "Önemli olan benim atmam değil, takımın kazanması" diye konuştu.