Sağ ve sol çizgide, forvette oynarım. Ama en sevdiğim yer forvetin arkası. Benim futbol özelliğimin %70'i hücumdur.
Yıllarca Anadolu takımlarında top koşturduktan sonra Galatasaray'ın yolunu tutan ancak performansını yavaş yavaş bulduğu bir dönemde sakatlık geçiren Altan, şimdi yeniden sahalara döneceği günü bekliyor. Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendiren tecrübeli oyuncu, sarı-kırmızılı forma altında yaşadıklarını anlattı. Galatasaray'a her zaman ilgi duyduğunu kaydeden Altan şöyle konuştu:
SEYİRCİ SÜPER "Galatasaray'a transferim yıllarca konuşuldu ve istendi ama bir türlü gerçekleşmedi. Benim Neuchatel maçlarından başlayan bir sempatim de vardı Galatasaray'a karşı. İlk transfer teklifini de Galatasaray'dan almıştım ama gelişen farklı olaylar bugünlere gelmemize neden oldu. Ben her zaman seyirci ile oynadığımda zevk alan bir oyuncuyum ve Ali Sami Yen'de oynamaktan büyük heyecan duyuyorum."
HOCA BELİRLER Altan, Galatasaray'da sol kanatta oynamasıyla ilgili olarak ise, "Benim avantajlarım var. Sağ ve sol çizgide, forvette oynarım. 10 numara da oynarım. Hatta serbest adam olarak da çok oynadım ve daha çok severim. Benim futbol özelliğimin yüzde 70 hücumdur. Ancak bunun kararını hoca verir ve ben de ona uyarım."
GİDEBİLİRİM Başarılı oyuncu sol kanata Heinz'ın alınmasını ise, "Oyuncuların biri oynar, biri oturur. Önemli olan orada artniyet olmamasıdır. Bir süre beklersiniz ve baktınız olmuyor "Oynayabileceğim kulübe gitmek istiyorum" dersiniz" sözleriyle değerlendidi.