Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     

Ligde 4 başı mamur

Cimbom, genç kaleci Tolga'nın hataları ile işi ilk yarıda bitirdi. Goller Hakan, Marek, Ümit ve Necati'den geldi. Aslan, Tromsö şokunu unutturdu..


UEFA Kupası'ndan elenerek taraftarını kahreden Cimbom, dün Trabzonspor kalesini adeta gol yağmuruna tuttu. Trabzon'un tecrübesiz kalecisi Tolga, Cimbom'un işini kolaylaştırdı. G.Saray'ın usta forvetlerinin her vurduğu adeta gol oldu.

Bordo-mavililerin tek sayısını Mehmet Yılmaz attı. Üst üste üçüncü yenilgisini alan Trabzon'da Tolga dışında Eller ve Kürşat, farklı yenilgide başrol oynadı. Kaplanlar, zirvenin çok gerisinde kaldı. Galatasaray ise komadan çıkıp liderliğini sürdürdü.


***

Zengin ve yoksul

G.Saray çekinerek çıktığı maçı kolay kazandı, liderliği korudu Hatalı kaleci tercihi Trabzonspor'u zirveden iyice uzaklaştırdı.

İki bağrı yanık takımın Ali Sami Yen Stadı'ndaki mücadelesinden daha istekli ve seyircisi coşkulu ev sahibi Galatasaray gülerek çıktı. Galatasaray'da özellikle Hakan Şükür yönetimindeki futbolcular, hiçbir varlık gösteremeyen konuk takım karşısında pres üstüne pres yapma imkanı bulunca Cimbom'a kolay goller atmak düştü. Trabzonspor ise yalnız Fatih'e bel bağlamış olduğundan bir kaç cılız atak ve beceriksizlik sonucu farka boyun eğdi. Bordo- mavili takımda yeni antrenör Halilodziç'in izlediği maçta antrenör olarak sahaya çıkan Orhan Çıkrıkçı'nın kaleci tercihindeki yanlış yenilen gollerdeki affedilmez hatalar sonucu ortaya çıktı. Tolga acemiliğinin de kurbanı olurken, süratli Galatasaray karşısında belki de geleceğini yaptığı kabul edilmez hatalarla tehlikeye attı.

Goller yağmur gibi geldi
Galatasaray haklı kazandı. İkinci yarıda Trabzonspor dengeyi kurmak istediyse de sarı-kırmızılı oyuncular farkı yeterli buldular. Gol yağmuru 21. dakikada Hakan Şükür ile başladı. Orhan'ın ortasına kaleci Tolga Zengin boşa çıkınca, Hakan kafayla fileleri havalandırdı. 23'te Tolga bu kez elindeki topu kaçırınca, devam eden G.Saray atağında Hasan'ın ortasına Heinz kafayı vurdu, skor bir anda 2-0 oldu. 28'de Ümit Karan'ın füzesinde Tolga yine seyirciydi: 3-0. 38'de Necati, farkı dörde taşıdı. 41. dakikada Mehmet Yılmaz'ın attığı gol ise Trabzonspor'a sadece teselli ikramiyesi oldu.




3 Forvet işi tutu
Özür diliyorum
Büyük isyan
Üç baba Hasan!
Heinz'dan siftah
Cimbom'un içi boşaldı
Oynamaya hazırız
İtirazcı Mondi
Orhan sola ilaç oldu
Cimbom'un 'Uğur'u
Maçın en heyecalı dakikaları
Maçtan notlar
 
Muhteşem dönüş
Tromsö maçına çok üzülen G.Saraylı futbolcular ve Gerets için bu maç...
Tromsö' nün acısı
Fenerbahçe' nin Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Ligi' nde fırtına gibi...
Daum farkı
İlk yarı 2-0'...
3 günlük inziva!
Milli maç arasını da düşünerek...
Çoştu bir kere
Sergen ve Youla ile öne geçen Kara...
Perçinledi
Siyah-beyazlı ekipte hoca...
Fatih Tekke çıldırdı
Sarı-kırmızılı taraftarların...
İşimiz çok zor!
Trabzon' da, dün bir yıllık imza...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu