Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Avrasya Kartalı


Malmö fatihi Beşiktaş, İnönü Stadı'nda Samsun'u Sergen, Youla ve Ailton'un golleri ile devirdi.

***

Çoştu bir kere

Sergen ve Youla ile öne geçen Kara Kartal, Adnan'ın golüyle durakladı 3.5 milyon euro'luk yedek Ailton farkı ikiye çıkardı, Kais skoru belirledi.

Malmö'den sonra Samsun'u da yenen Beşiktaş'ta sular duruldu. Çalımbay da kaldı, gönderilmesi düşünülen yıldızlar da... Kim mi gidecek? Rumen yıldız Pancu!..

Ceza sahası dışında düşürüldü Sergen Yalçın.. Kazanılan serbet atışı kullanmak için topun başında onunla birlikte Kleberson vardı. Gerilerden Gökhan Zan da koşarak geldi ve Sergen'e atışı kullanabileceğini söyledi. Sergen'in genç oyuncuya yanıtı ise "Hayır" oldu.. Topun birkaç metre gerisine geçti solak yıldız. Önce sağ ve sol ayağını şöyle bir salladı. Ardından öne doğru esneme hareketini yaptı. Topun üzerine geldi ve meşin yuvarlağı en çok sevdiği yer olan ağlarla buluşturdu. Bu gol, "El değmemiş temiz bir lig istiyoruz" pankartıyla sahaya çıkan futbolcuları çılgınca alkışlayan tribünleri daha da coşturdu. Ardından İnönü'de gol atamama stresi yaşayan 24'lik Youla'nın farkı ikiye çıkarmasıyla birlikte taraftar şov başladı. "Bu goller sayılmaz, elle isteriz" ve "Kartal gol gol gol, eller kollar haydi gol" diye inliyordu Dolmabahçe.. Tam bu sırada konuk ekip Samsun, Adnan ile aradaki farkı bire indirdi ve "Ben de maça ortağım" dedi. İlk yarıdaki Sergen-Tümer, A.Hassan- Ailton ve Youla-İbrahim Akın değişiklikleri ibreyi evsahibi Beşiktaş lehine çevirdi. Malmö maçında dinlendirilen Ailton, İbrahim Akın'ın nefis hareketlerle getirdiği ve "Hadi, al da at" diye önüne gönderdiği topu filelere yollamakta zorlanmadı.İki farklı öne geçen Kartal, uzak diyarlardan gelen bir gole daha engel olamasa da, İnönü'den altın değerinde üç puanı çıkarmayı başardı.. Şimdi ne mi olur? Gidecekleri iddia edilen Rıza hoca da, yıldızlar (!) da kalır.. Peki kim gider? Bu maçta 18 kişilik kadroya alınmayan Pancu gider.. Peki dertler biter mi? İşte o bilinmez..

CENK ATILGAN


Perçinledi
Usta solak işbaşında
Beşiktaş fark attı
Maçın en heyecanlı dakikaları
Kartal yağdırdı
Demirören iyileşti
Ailton yine kızakta
15 bin seyirci geldi
Youla'ya özel ilgi
 
Ayaklar konuştu
İnönü' de dün gece futbol elle değil ayakla oynandı. Zaten futbol...
Cordoba hak etti
Beşiktaş, Samsun maçına futbol ya da skor değil, Kartal' ın sahaya...
Kıymetini bil!
Beşiktaş, Malmö zaferinden sonra moralli ve yorgun döndüğü Samsunspor...
Daum farkı
İlk yarı 2-0'...
3 günlük inziva!
Milli maç arasını da düşünerek...
Zengin ve yoksul
G.Saray çekinerek çıktığı maçı...
3 Forvet işi tutu
Gerets, Vestel Manisa maçında...
Fatih Tekke çıldırdı
Sarı-kırmızılı taraftarların...
İşimiz çok zor!
Trabzon' da, dün bir yıllık imza...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu