Tarkan coşturacak Denizlispor, Ankaragücü maçında Tarkan konseriyle tribüne seyirci çekmek istiyor. Basın Sözcüsü Hasan Kıbrıslıoğlu, "Anadolu Ateşi'nden sonra tarkan taraftarımızı coşturacak. Konsere gelenler maçıda izleyecek" dedi. Ankaragücü maçının gelenler 25 YTL vererek içeri girebilecek. Yabancı oyuncu arayışı ise sürüyor.
Biletler satışa çıktı Süper Ligin açılış maçında, Ankara'da oynanacak olan Gençlerbirliği- Fenerbahçe maçının biletleri satışa çıktı. Cuma günü 20.00'de Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak maçta bilet fiyatları kale arkası 30, maraton 50 ve kapalı tribün 75 YTL olarak belirlendi.
Kayseri'ye takviye Kayserispor, dış transferde 2 futbolcu ile anlaştı. Basın sözcüsü Emre Ayan, Gençlerbirliği'nden Bayram ve İstanbulspor'dan Bülent Karaman ile anlaştıklarını bildirdi. Ayan, Bayram ve Bülent Karaman'ın katılmasıyla takımlarının güçlendiğini açıkladı.
Vestel'den Oktay'a tekli f Vestel Manisaspor'da transfer çalışmaları sürerken yöneticiler Oktay Derelioğlu'nu maç başına teklifi kabul ederse transfer edebileceklerini söyledi. Öte yandan Pazar günü Alsancak Stadı'nda, saat 20.00'de oynanacak Ankaragücü maçının hazırlıkları hız kazandı. Futbolcular galibiyet sözü verdi.