Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Kabus gibi

Hükümetin, Galatasaray'ın Seyrantepe'de konut üretmesine sıcak bakmadığı şeklindeki haberler, bu projeye büyük umut bağlayan sarı-kırmızılıları şok etti.


NE İHALEYMİŞ AMA!
G.SARAYLILARIN merakla yolunu gözlediği Seyrantepe arazisinin ihalesi hiç olmayacak gibi gözüküyor. Sarı-kırmızılı kulübe büyük bir gelir kapısı oluşturacak arazinin şubat ayında yapılması planlanan ihalesi son dakikada çıkan pürüzler nedeniyle ertelenmişti. O gün bugündür sarı-kırmızılılar bu ihalenin tekrarlanmasını beklerken, bu konuda gelen haberler hiç de iç açıcı değil.

ERDOĞAN ÇARK ETTİ
DAHA önce "Üst kullanım hakkını Galatasaray'a verdim" şeklinde açıklama yapan başbakan Tayyip Erdoğan'ın sarı-kırmızılı ekibin bu arsa üzerindeki intifa hakkını kullanarak konut üretmesine ve buradan gelir elde etmesine sıcak bakmadığı ifade edildi. Hükümetin özellikle Fenerbahçe'den gelen tepkiler nedeniyle geri adım attığı ve sarı-kırmızılı ekibe yeni bir öneride bulunduğu öğrenildi.

80 DÖNÜM SİZE YETER
BUNA göre, G.Saray'a sadece stat yapabilmesi için 80 dönümlük arazi teklif edilirken, "Biz bu arsayı satışa çıkaralım. Size de 80 dönüm stat yapmak için yer versinler. Kredi alın, stadınızı yapın. Konu da kapansın" dendiği ifade edildi. Üst kullanım hakkını kaybetmemek için iki yıl içinde stat inşatını başlatmak zorunda olan Galatasaray'ın bu teklif karşısında ne yapacağını şaşırdığı belirtildi.




Sürpriz konuk
Nöbet değişimi
Victor Zapata haber bekliyor
Bursa yenilgisi abartılmamalı
Mathieu İstanbul'da
100. Yıl Balosu para basacak
Yüzünden düşen bin parça
Song: Her şey yoluna girecek
Conçe aranan adam oldu
Altan diğer kanada geçti
Haydi Ali Sami Yen Stadı'na
 
Fırsat kaçtı
2ay 7 günlük hasret nihayet bitiyor. Gerçi bu süre zarfında futbola...
Kadıköy' ün yeni boğası
Ganalı futbolcunun üstün...
Unut gitsin
Rehavetten çekinen Daum "Geçen...
Kleberson bitti
Defansif bir orta saha alarak...
Rıza Çalımbay dişini...
Altay maçından sonra (1-1) teknik...
Turlayacağız
Trabzon' un Kıbrıs politikasına...
Ödüllerin çoğu...
11 Altın Adam yarışmasında yılın...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu