Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Lafoloji

Bakan Abdüllatif Şener, "Bana Sivasspor'un ilk 10'a girmesinin başarı olduğunu söylemeyin, ben şampiyonluğu düşlüyorum" demiş.

İyi uykular sayın bakanım. Biraz derin uyursanız seneye Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu da görürsünüz! Schalke 04'ün Türk yöneticisi Adem Çukur, "Beşiktaş problem aldı. Ailton sorunlu bir futbolcu" demiş.

Dert etmeyin Adem Bey, orası Türkiye'nin rehabilitasyon merkezidir. Kimler düzelmedi ki orada! Kadıköy panteri lakaplı Pancu bu sezon 1 numaralı formayı giyecekmiş.

Gerçekten ihtiyaç olup kaleye geçer de, geleni geçeni yerse bir sonraki sene "100" numarayı giyer herhalde! F1 pilotu Couldhart'a, gösteri sürüşünde Boğaziçi Köprüsü'nden biletsiz geçtiği için para cezası kesilmiş.

Valla ehliyetini kurtardığına şükretsin, parayı da uslu uslu versin. Burası Türkiye, Otomobil Federasyonu Başkanı bile ehliyetini kaptırır burada! Appiah, "1996'da G.Saray altyapısındayken bir derbi sonrası atılan kurşunları unutamıyorum" demiş.

Galatasaray da gözüne inme inip seni fark edemeyenleri unutamıyor Appiah. MHK Başkanı Ufuk Özerten, hakemlerin zeka testine sokulacağını açıklamış.

"Türk çocuklarının zeka düzeyi Almanlar'dan düşük" diyen Volkmar Weiss'i anladık da, sizi pek anlayamadık Ufuk Bey...


 
Günün sorusu...
Trabzon neden 2012'de yok?
Öyle mi Herr Daum!
Lafoloji
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Kara fırtına
Kanarya' nın yeni transferi...
Victor Zapata
Orta sahada görev yapan 26...
%55 hazırız
Kondisyon sıkıntısını ortadan...
Tur onur oldu
Teknik patron Güneş, 3-1' lik şok...