Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Sergen olsa bu hallere düşmezdik

Beşiktaş, Sergen'le yeniden anlaştı. Ama Rıza hoca, "Sergen'i bu haliyle oynatmam" diyor. Sizce Sergen, Beşiktaş'a bu saatten sonra bir şey verebilir mi?
Şimdi Rıza hocanın ne dediğini bilmiyorum. Ama Sergen'le bundan 15 gün evvel konuştum. Sergen fevkalade istekli, azimli ve kararlı göründü bana ve çok hoşuma gitti. Çünkü Sergen aynı Hasan Şaş gibi dünya çapında bir yetenek. Bugüne kadar kendi kıymetini bilmedi, kulüpleri değil. "Bu kadar oynarım, bu para da bana yeter" kafasındaydı. Ama şimdi futbolunun son döneminin geldiğinin, Sergen gibi oynaması gerektiğinin farkında. Ben oynayacağına inanıyorum. Oynamazsa kendi kaybeder.
Beşiktaş'ın ve Türk futbolunun, 'Sergen' diye ağlayacak hali yok. Aynı Ribery gibi gider. Ama Sergen oynarsa ben G.Saraylı Hıncal olarak Beşiktaş maçlarını daha büyük zevkle seyrederim. Sergen çünkü zevkle seyredilen bir adam. Tekrar milli takıma yükselebilir mi? Yükselebilir tabi. Sergen kafasını bu işe koyduğu zaman Sergen'i oynatmayacak takım yok. Sergen olsaydı biz bu hallere düşmezdik. Ersun Yanal'a rağmen!.. Sergen gibi Sergen tabi... Beşiktaş'ın Ülker ile yaptığı sponsorluk anlaşması gereği basketbol takımının ismi bundan böyle Beşiktaş Cola Turka olacak. Bu üç büyüklerde bir ilk. Ne diyorsunuz? Bana gelen bilgiler şöyle.. Ülker; G.Saray, F.Bahçe ve Beşiktaş'a aynı teklifi yapma kararı aldı, forma reklamı olarak. Burada iki sebep var. Bir tanesi sponsor olarak Ülker adını, üç büyüklerin olmadığı bir basketbol camiasında yeterince duyuramıyorlar. Millet Efes, Ülker şampiyonluklarından bıktı. O rekabeti yaratmak için kulüplere destek olma kararı aldılar. Böylece TV, radyo ve gazetelerdeki yeri artacak. Bu da Cola Turka markasını daha çok duyurmalarına sebep olacak. Bir de "ben basketbola bu kadar yatırım yapıyorum ama basketbol bir yere gelmiyor. F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş güçlenirse basketbolda da daha iyi işler yapılır. Bu gene bana döner" diye düşünerek üç büyüğe 4'er milyon dolar teklif etti. Beşiktaş bunu kabul etti, aldığım habere göre G.Saray da etmiş. Tahminim F.Bahçe de edecek. Beşiktaş isminin yanına başka bir isim eklenmesine tepki gelmez mi? İsmin yanına bir şey konmasını ben Alp Yalman'ın başkan olduğu günlerden beri Galatasaray'a teklif ediyorum. Bu işin çıkar yolu bu. Sen kulübün bütün gelirlerini futbola yönlendiriyorsan adına yakışır bir basketbol takımının bütçesini dışardan temin etmek zorundasın. İnsanlar da enayi değil, isimlerini koymak kaydıyla geliyor. Nasıl ki Bologna takımı her sene başka isimle geldi Avrupa'ya.. Ali Bologna, Veli Bologna oluyordu. Parayı veren Bologna'nın düdüğünü çalıyordu. Ama Bologna takımı da her zaman Avrupa'da başa güreşiyordu.. Biz de de rahatlıkla olabilir.


 
Canı Cehenneme
Emre'yi alan dikkat etsin!
Eskişehir'in yerinde olsam FIFA'ya giderim!
Sergen olsa bu hallere düşmezdik
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Bir sambacı gidici
Yeni sezonda F.Bahçe' nin...
Sen neymişsin be abi
FIFA ile görüşecek olan G.Saray' a...
2. Borsa çıkarması
Kasasından para çıkmadan...
Tolga gidiyor
Trabzonspor 2 milyon 800 bin...