Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Emre'yi alan dikkat etsin!

_F.Bahçe transferde "İlle de Emre", Emre Belözoğlu ise ısrarla, "İlk tercihim Avrupa" diyor. Üstelik F.Bahçe'den teminat mektubu istediği, aldığı teklifi yabancı kulüpler ile pazarlık kozu yaptığı iddiaları var. G.Saray'da parlayan Emre, F.Bahçe'ye yararlı olabilir mi?
Emre, F.Bahçe'ye gelirse büyük olasılıkla Beşiktaş'taki Okan'ın durumuna düşer. Daha da kötü duruma düşebilir. Şimdi Emre niye oynamıyor Inter'de ve Inter, Emre'den niye kurtulmak istiyor? Böyle bir genç yeteneği Inter gibi bir kulüp niye istemesin ve niye oynatmasın? Emre'nin gizli bir sakatlık durumu var. "Sakatlık değil, hastalık!" dediler, bana.
"Ayda bir İsviçre'deki bir doktora gidip tedavi görmesi gerekiyor" dediler hatta. Şimdi bunlar çok hassas konular. Şuyu-u vukuundan beterdir, derler. Yani konuşulması gerçekleşmesinden kötüdür. Emre için böyle dedikodular başlamışsa bu Avrupa'daki transferini tıkar. Avrupa'daki transferini tıkadığı içindir ki de Fenerbahçe'nin de ismini kullanıp "yok böyle şey canım, bakın ben hâlâ kıymetli futbolcuyum" demek de isteyebilir. Bunların hepsi birbirine bağlı. Emre'nin sakatlık ve hastalık durumunun çözülmesi lazım. Çünkü Inter bunu söylemek istemez. Bu kadar yüksek paraya satacağı bir adamın işe yaramaz bir adam oluduğunu Inter söyler mi? Onun için İtalya'da yaşayanlardan Inter'de niye oynamadığı, kadroya dahi niye alınmadığının sorulması lazım? Neden onsekiz içinde yok Emre? F.Bahçe'yi uyarıyor musunuz yani? F.Bahçe'yi değil Emre'yi alacak her takımı uyarıyorum. Emre doksan dakikaları çıkaramadı dikkat edin. Bana dedikleri sakatlık değil, hastalık. Yani geçmeyecek, devamlı tedavi gerektiren bir hastalığı olduğu söyleniyor. Tekrar söylüyorum çok asılsız bir şey de olabilir ama söyleniyorsa eğer o zaman bu transfer askıda kalır.

FENER'İN AVRUPA HEDEFİ YOK
F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi'nde bu sene özlenen başarıyı yakalayabilecek mi?
F.Bahçe'nin çıtası alçakta, bunu açıkça söylüyorum. Aziz Yıldırım'ın Daum'la yeniden anlaşmasının altında yatan neden de bu. F.Bahçe, G.Saray'ın Avrupa'daki başarılarına ulaşmayı hedeflemiyor. F.Bahçe, G.Saray'ın dört sene üst üste Türkiye şampiyonluğu serisine ulaşmayı hedefliyor. Hedefleri içerdeki G.Saray, dışardaki G.Saray değil. UEFA şampiyonluğunu tekrarlamak değil. İçerdeki 4 sene üst üste şampiyonluğu tekrarlamak, istatistikleri tekrarlamak. Bir dördüncü yıldız takarlarsa çok mutlu olacaklar. Geçti o devirler ama Aziz Yıldırım bunun peşinde ne yazık. Aziz Yıldırım'ın düşüncesine saygım bu noktada bitti. Ben Aziz Yılıdırım'ın Avrupalı bir F.Bahçe istediğini düşünüyordum. Bugün F.Bahçe'nin içinde kimle konuşsam "tek hedefim dört sene üst üste şampiyon olalım, gerisi hiç önemli değil" diyor. Tabi bu dört senenin içinde bir de kendi 100. yılları var. Onun için Avrupa'da birinci turda elenmeye razılar. Düşünebiliyor musunuz, F.Bahçe camiası bir, bir buçuk ay "eleme maçı oynayacak mıyız, oynamayacak mıyız" ile meşgul oldu. Şampiyonlar Ligi'nde iddialı olan bir takım, eleme maçından korkuyorsa eğer bunun bir anlamı var!..
-Ama güçlü rakiplerle eşleşeceklerdi ve eleniriz korkusu yaşanıyordu doğal olarak..
Tam tersine ben F.Bahçe'nin yöneticisi olsam hatta 3. elemeden başlamasını isterim. Çünkü her eleme para.. Televizyondan ve tribünden.. F.Bahçe dolu seyirciye oynuyor ve televizyonlar onun maçlarını yayınlamak için rekabet içinde. Her eleme turunda yapacağı transferlerden birini çıkarabilir, her eleme turunda bir Anelka parası elde edebilirdi F.Bahçe. Ben F.Bahçeli olsam kendime güvenerek eleme turunu oynamayı isterim, oynamamayı değil. Ama onlar eleyeceklerinden emin olmadıkları için "Şampiyonlar Ligi'ne girelim, altı maç garanti olsun, o bize yeter" diye düşünüyor. Küçük hesapların takımı oldu F.Bahçe ne yazık ki.


 
Canı Cehenneme
Emre'yi alan dikkat etsin!
Eskişehir'in yerinde olsam FIFA'ya giderim!
Sergen olsa bu hallere düşmezdik
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Bir sambacı gidici
Yeni sezonda F.Bahçe' nin...
Sen neymişsin be abi
FIFA ile görüşecek olan G.Saray' a...
2. Borsa çıkarması
Kasasından para çıkmadan...
Tolga gidiyor
Trabzonspor 2 milyon 800 bin...