Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     

Cimbom'a bir iyi bir kötü haber

Real Madrid'in Arjantinli yıldızı Solari ile yıllık 4 milyon euro'ya anlaşıldı. Mondragon, Palermo ile söz kesti.


Inter Devre Dışı Kaldı
Ribery
'nin kaçışının ardından mutlaka dünya çapında bir yıldız almaya karar veren G.Saray, Real Madrid'de teknik direktör Luxemburgo ile yıldızı bir türlü barışmayan sol açık Solari ile prensipte anlaştı. Başkan Canaydın ve Haim Fresco'nun birlikte bastırmasıyla İnter devre dışı bırakıldı. Son lig maçında veda eden, yönetimin ısrarıyla gidişini erteleyen Mondragon, İtalya 1. Lig takımı Palermo ile söz kesti.

Aileden futbolcu

1975 doğumlu. Arjantin'in River Plate takımında 65 maçta 13 gol atınca İspanya'nın Atletico Madrid takımına transfer oldu. Burada 46 maçta forma giydi, toplam 7 gol kaydetti.

2000'de Real Madrid'e geldi. 2002-2003'te Real Madrid İspanya şampiyonu olurken bu başarıda önemli pay sahibiydi. 2003- 2004'te tam 34 maçta forma giydi, 5 gol attı.

Geçen sezon toplam 27 maçta oynadı, 3 gol kaydetti. Lakabı "Küçük Kızılderili" olan Solari, Real Madridli eski futbolcu Redondo'nun kuzeni. Dayısı da eski milli futbolcu Jorge Solari.


***

Aslanım Solari

Arjantinli yıldız ile prensipte anlaşan sarı-kırmızılılar, yıllık 4 milyon euro'ya el şıkıştı. İmza töreni önümüzdeki hafta.

G.Saray, sonunda yılın ilk transfer bombasını patlattı. Sarı-kırmızılılar, Real Madrid'in Arjantinli yıldızı Santiago Solari ile prensipte anlaştı. Orta sahanın solunda oynayan 29 yaşındaki futbolcu ile yıllık 4 milyon euro'ya el sıkışan G.Saray, önümüzdeki hafta imza attıracak. Yönetim, Solari'nin gelişiyle, Ribery nedeniyle taraftarla arasında oluşan soğuk rüzgâra son vereceğini düşünüyor.

INTER DE İSTEDİ
Real Madrid'te teknik direktör Luxemburgo ile anlaşamayan tecrübeli futbolcu için başkan Özhan Canaydın devreye girdi. Canaydın'ın iş ortağı Haim Fresco vasıtası ile yaptığı kıran kırana pazarlık sonucu Solari ile prensipte anlaşmaya varıldı. Solari'ye talip olan İtalyan kulübü Inter'in 3 milyon euro'dan yukarı çıkmaması üzerine bu transfer Galatasaray lehine sonuçlandı.




Sen neymişsin be abi
Sponsorum olur musun?
Şifre kasette gizli
Ze Roberto'ya Fener kancası
Mondragon Palermo dedi
Para önemli değil
Gerhard indirimi
G.Saray Günlüğü
 
Bir sambacı gidici
Yeni sezonda F.Bahçe' nin...
Fener pimi çekti
Sarı-lacivertli yöneticiler,...
2. Borsa çıkarması
Kasasından para çıkmadan...
Bosque bize Figo' yu getir
Demirören, Bosque' nin tazminat...
Tolga gidiyor
Trabzonspor 2 milyon 800 bin...
D' Haene sorun değil
"Petkoviç ve D' Haene sorun"...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu