Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
İkinci lig'in 18 generali!


İkinci Lig A Kategorisi'nin tüm takımları, "Hedef şampiyonluk" diyor, harıl harıl oyuncu alıyor.

***

Böylesi görülmedi

İkinci Lig A Kategorisi'nde mücadele eden 18 takımın da hedefi Süper Lig. Yönetici ve teknik adamların hiçbiri takımlarına toz kondurmuyor. Hepsi de "Süper Lig'e çıkarız" diyorlar.

Kadrolarını güçlendirerek hedeflerine doğru start alan İkinci Lig A Kategorisi'nde mücadele edecek olan 18 takımın teknik patronları ve yöneticileri, takımlarına toz kondurmayarak, "Şampiyon biz oluruz" dediler. Bu amaçla tüm takımlar harıl harıl transfer yapıyor. Geçen sezon Süper Lig'in kapısından dönen ve Levent Kızıl'ı başkanlığa getiren Bursaspor'- un ilk imzayı Raşit Çetiner'e attırdı.

KÖRFEZ BORÇ ÖDEYECEK
GEÇEN
sezon hayal kırıklığı yaşayan Kocaelispor, Bahri Kaya'nın yerine deneyimli teknik adam Sadi Tekelioğlu'nu getirdi. Ancak, Körfez ekibinin FIFA ile başı dertte. 2 trilyon 200 milyar borcu olan yeşil-siyahlılar 4 gün içinde yaklaşık 180 bin dolar ödemek zorunda. Aksi halde küme düşecek. Başkan İbrahim Saral bu konuyu halledeceklerini söyledi.

KAF KAF SAĞLAMCI
SÜPER
Lig'de takımı bulunmayan İzmir'de ise Karşıyaka atağa kalktı. Teknik direktörlük görevine G.Antepspor'un hocası Nurullah Sağlam'ı getiren Kaf-Kaf'lar, "Çıkacağız" dediler. Altay ise Ercan Ertemçöz ile yoluna devam edecek. Süper Lig'den düşen Sakaryaspor, İstanbulspor ve A.Sebatspor geri dönmek için planlar yapıyor.

MARDİN HIRSLI
A KATEGORİSİ'DE
ikinci yılında tecrübe kazandıklarını söyleyen Mardinspor Başkanı Süleyman Bölünmez kesenin ağzını açtı. Bölünmez ligler biter bitmez transfer atağına geçti ve belirlenen oyuncularla anlaştı. Genel menajer Şekip Elik, "Bu sezon çıkarız" diye iddialı. Gakkoşlar şu an sessiz ve derinden gidiyor. Elazığspor Başkanı Mustafa Yıldız, "İşlem tamam" mesajları vererek takımının Süper Lig'e yeniden çıkaracaklarını söyledi. Güney ekibi Mersin İdmanyurdu'nun başkanı Hasan Ahi de bu sezon favori olduklarını belirtti. Ç.Dardanelspor Başkanı Niyazi Önen mütevazı bütçelerine rağmen Süper Lig'i zorlayacaklarını söyledi.




Geri sayım başladı
ASAŞ beklemede
Sezgin kolları sıvadı
Pazarspor siftah yaptı
Taviş, Maltepespor'da
Gümrük'e yeni golcü
Z. Burnu'nun yıldızı
 
Ergün' e kıskaç
Kayserispor' un keşfedil-memiş...
Biscan' a hücum
Liverpool' un Hırvat yıldızı için...
Ferrari çalındı
G.Saray' ın "Bonservisi bizde"...
Yüreğimizde bir sızı
Uzun süredir yıldız oyuncu...
Kimseye acımam
"Çalışmayan asla kadroya giremez.
Savaşmaya geldim
Beşiktaş' la anlaşan Kürşat,...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu