Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Hazırlık maçında bile oynatmam!


Beşiktaş'la bir yıl daha nikah tazeleyen usta solağa hocası Rıza Çalımbay'dan gözdağı: Sergen'i bu haliyle hazırlık maçında bile oynatmam. İmza atması bir işe yaramaz.

***

Kimseye acımam

"Çalışmayan asla kadroya giremez. Eğer kamp döneminde istediğim performansı sergilemeyen, ismi Sergen Yalçın bile olsa hazırlık maçlarında bile oynayamaz".

Teknik direktör Rıza Çalımbay, yeni sezon öncesi yaptığı açıklamayla futbolculara gözdağı verdi. Çalımbay şunları söyledi: Takımla ilgili yönetim ve benim bileceğim bazı kararlar aldık. Bunları kamp başlayınca tavizsiz uygulayacağım. Benim için PAF takımdan kadroya alınan bir oyuncu ile takımın yıldız futbolcu arasında çalışma açısından bir fark yok. Çalışmayan oyuncunun bırakın forma şansı bulması, Beşiktaş'ta kalması mümkün değil.

NURİ'Yİ SENEYE ALACAĞIZ
ALİ Tandoğan ve Adem Dursun, üç farklı mevkide görev yapabilecek kalitede isimler. B.Dortmund'da oynayan Nuri için herkesi devreye soktuk. 17 yaşında ve Almanya doğumlu olduğu için bu yaşta yasalar gereği Türkiye'ye gelemiyor. Ama Nuri'yi önümüzdeki sezon ne yapıp edip, alacağız. Kiralıklar Gökhan Zan ve Ümit Aydın dönecek, Sinan için ise henüz kesin kararımızı vermedik. lFatih

DOĞAN CAREW KALACAK, KALMALI

CAREW gitmiyor. Ancak kendisi için çok büyük bir teklif gelirse gider. Giderse de herkes şunu bilsin, en az onun kadar iyi bir golcüyü alırız. Ronaldo ve Juanfran'ın mukaveleleri var, bu konuyu yönetim çözecek. Youla için yapılan eleştirilere katılmıyorum. Onu yıllardır izliyorum ve maçlar başladığında insanlar neden Youla'yı transfer ettiğimi görecek. Mehmet Topuz ve Ersen Martin'den ise vazgeçtik.

SERGEN SÖZÜNÜN ERİDİR!

BU konuda en iyi örnek Sergen. Kendisi takımın kaptanı ve yıldız futbolcusu. Kendisine "Eğer geçen sezonki gibi bir Sergen olursan, hazırlık maçlarında seni 18'e bile almam" dedim. Dediğimi yaparım. Ancak kendisi hem bana hem de yönetime söz verdi. Sergen sözünün eridir. Ona güveniyorum. İsmi Sergen Yalçın da olsa kimseye özellikle de bu yıl taviz vermem söz konusu olamaz.




Savaşmaya geldim
İndirim sırası Okan'a geldi
Emre Aşık pazarlığı
Diop'u istedik pahalı geldi!
Ünlü Volkan Beşiktaş'ta
Sonkaya umutlu
Rakipler ciddi olacak
Babalara indirim
 
Çalımbay mesajları
Rıza Çalımbay ile Radyospor' da yan yana oturup bir saat söyleşi...
Ergün' e kıskaç
Kayserispor' un keşfedil-memiş...
Biscan' a hücum
Liverpool' un Hırvat yıldızı için...
Ferrari çalındı
G.Saray' ın "Bonservisi bizde"...
Yüreğimizde bir sızı
Uzun süredir yıldız oyuncu...
Bırakın gideyim
Newcastle & Everton' un istediği...
Zurawski' den ret
Trabzonspor' da yılan...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu