Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Haber hattı


Türkiye yerinde saydı
FIFA
Milli Takımlar dünya klasmanında Türkiye, haziran ayı değerlendirmesi sonucunda 14. sıradaki yerini korudu. Geçen ay 712 puanda olan Milliler, puanını 719'a çıkardı. Son Dünya Şampiyonu Brezilya 829 puanla ilk sırayı kimseye kaptırmazken, Milli Takımımız ile aynı grupta yer alan Yunanistan 720 puan ile 12. sırada yer aldı.

Tanjeviç'siz çalıştılar
AKDENİZ
Oyunları Oyunları hazırlıklarını sürdüren Basketbol Milli Takımı, koç Bogdan Tanjeviç'ten yoksun çalıştı. Özel işleri nedeniyle 2 gün için Fransa'ya giden Tanjeviç'in katılmadığı idmanı, antrenörler Levent Topsakal ve Aziz Bekir yönettti. İzinli olan Mehmet Okur, Hidayet Türkoğlu, Ümit Türkoğlu ile sakat Mirsad Türkcan idmana katılmadı.

Sevilla, Palob'u aldı
İSPANYA Futbol Ligi'nde Valencia'nın kalecisi Andres Palop Sevilla ile anlaştı. Sevilla Kulübü'nden yapılan açıklamada, Andres Palop ile 4 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı. Valencia'da yaklaşık 6 yıldır Santiago Canizares'in yedeği olarak forma şansı bekleyen 31 yaşındaki kaleci, çok az sayıda mücadelede kaleyi korumuştu.

Juve, Kapo'yu kiraladı
İTALYA şampiyonu Juventus, Fransız orta alan oyuncusu Olivier Kapo'yu, Fransa'nın Monaco takımına kiralık verdi. 24 yaşındaki futbolcu bir yıllık sözleşme imzaladı. Fransa Milli Takımı'nda 9 maçta 3 gol atan Kapo, Juventus'ta bu sezon 26 maçta kadroya girerken, bunların 14'ünde oyuna girme şansı yakaladı.

Kandemir'in yerine İziç
BASKETBOL
Ligi'nde geçtiğimiz sezon Türkiye Kupası'nda final oynayan, play-off'ta ise çeyrek finalde elenen Karşıyaka'da koç Ahmet Kandemir'in yerine Nihat İziç getirildi. Daha önce Oyak Renault ve Fenerbahçe'de koçluk deneyimi olan Nihat İziç, Genç Milli Takımı çalıştırıyordu ve Bogdan Tanjeviç'in yardımcılığını yapıyordu.

Schumi: Abim bırakabilir
F1'İN
iddialı takımlarından Toyota'nın pilotu Ralf Schumacher, abisi Michael'in takımı Ferrari'yi yaylım ateşe tuttu. Ralf, "Michael'in daha uzun süre yarışacağını sanmıyorum. Çünkü şu an yaptığı işten zevk almıyor" derken abisinin ayrılması halinde Ferrari'nin de önemli isimlerini kaydeceğini öne sürdü. Ralf, Toyoto'da sahip olduğu imkanların 'orta ölçekli bir şirket' olarak tanımladığı Ferrari'de olmadığını da kaydetti.

FIFA, Mexes'i yaktı
AUXERRE'İN
23 yaşındaki oyuncusu Phillippe Mexes, 2004-05'in başında sözleşmesi bitince Roma'ya transfer oldu. Sözleşmesini tek taraflı olarak uzatma hakkı olan Auxerre, FIFA'ya başvurdu. Geçtiğimiz eylül ayında toplanan FIFA, bu futbolcuya 6 hafta oynamama cezası verdi. Roma'nın ise Auxerre'e 5.3 milyon euro ödemesi kararına vardı.

Pas'ın rakibi Al Ain
MUSTAFA
Denizli'nin teknik direktörlüğünü yaptığı Pas, Asya Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ain takımı ile eşleşti. İran ekibi, 2003 yılında Asya Şampiyonlar Ligi Kupası'nı müzesine götüren Al Ain ile ilk maçı 14 Eylül'de deplasmanda oynayacak. Pas, rövanş karşılaşmasına ise 21 Eylül'de çıkacak.

Mutlu'da karar bugün
MİLLİ
haltercimiz Halil Mutlu hakkında doping kullandığı iddiasıyla ilgili netice bugün açıklanacak. A numunesinde yasaklı madde çıkması üzerine incelenmesi kararı verilen B numunesinin sonuçları bugün kamuoyuna duyurulacak. Mutlu, kesinlikle doping kullanmadığını söyleyerek, "Başıma gelenler bir komplodur" diye konuşmuştu.




Süreyya komada
Spurs'e geçit yok
'Tur getiren her sonuca...
Futbolcuydu dünyanın en hızlısı...
Samba zamanı
Çanakkale geçilmedi
Portakal'ı soyduk ama...
Şampiyon yapamayan Kunter,...
Kerem Gönlüm'ün çifte heyecanı
Elvan ve Eşref Apak Olimpiyat'ta...
Harun Erdenay Mersin yolunda
Inter'e kupa tesellisi
Favori kazandı: 2-1
 
Ergün' e kıskaç
Kayserispor' un keşfedil-memiş...
Biscan' a hücum
Liverpool' un Hırvat yıldızı için...
Ferrari çalındı
G.Saray' ın "Bonservisi bizde"...
Yüreğimizde bir sızı
Uzun süredir yıldız oyuncu...
Kimseye acımam
"Çalışmayan asla kadroya giremez.
Savaşmaya geldim
Beşiktaş' la anlaşan Kürşat,...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu