Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Bu kafalar değişmeli

Fatih Tekke'nin ağır eleştirilmesine tepki gösteren Şenol Güneş "Futbolcumun sakat ve antrenmansız olduğunu duyurmuştum" dedi ve ilginç açıklamalar yaptı.


Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Yunanistan maçı sonrasında Milli Takım ve Fatih Tekke için yapılan eleştirilere yanıt verip, bordo-mavili kulüpteki transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Milli Takım'ın hepimizin takımı olduğunu belirten Şenol Güneş, Türkiye'de artık kafa yapılarının değişmesi gerektiğini belirtti. İşte Güneş'ten ginç açıklamalar;

Fatih'i göndermeyiz diyebilir miydik?
"
Fatih'in futbolunun ağır bir dille eleştirilmesi üzücü. Futbolcumun sakat ve 2 aydır antrenmansız olduğunu ben kamuoyuna duyurdum. Ama bu bir milli mücadeledir asla "göndermiyoruz" diyemezdik. Çok yanlış anlaşılırdı. Fatih'in sakat olduğunu herkes biliyordu. O yine de çıkıp canla başla mücadele etti."

Biz gittik de ne oldu?
"Dün 'Başarı için Şenol Güneş gitmeli' dediler. Biz gittik. Ne değişti? Şimdi 'Yanal gitsin' diyorlar. Giderse soruyorum ne değişecek? Yanal da giderse bu ülkede hiç bir şey değişmez. Üç yıl önce 'Hakan'ın bu takımda işi ne?' diyenler şimdi 'Hakan niye yok?' diyor. Değişmesi gereken takımdaki şahıslar değil kafa yapılarımız!"

Bir futbolcu en az 10 yılda yetişiyor
"Bir futbolcu kolay yetişmiyor. 10 yılda bu günlere geliyor. Hakan da Fatih de çok değerli futbolcumuz. Kıyaslanmaları yanlış. Hiçbiri de lisansını alıp Milli Takım'a gelmiyor. Çağırıldıkları için gelip oynuyorlar. 'Kötü oynadın' diye eleştirmek de gereksiz. Kazakistan maçında takımımıza başarı diliyorum"

Sadece üç bölgeye futbolcu alacağız
"Gelecek sezon çok büyük hedeflere koşacağız. Kadroyu rekabetin oluşacağı bir şekilde kuracağız. Haliyle genç takımdan isimleri de aramıza alıp geniş bir kadro yapacağız. Kaleye, orta sahaya ve forvete oyuncu almak için çalışıyoruz. Kaleci bulamazsak illa da alacağız diye bir şey yok. Elimizdeki kadro ile devam ederiz."

Zurawski'nin maliyeti bizi sonra zora sokar
"Polonyalı Szymkowiak'tan çok memnunuz. Zurawski'yi de almayı istedik ama 29 yaşındaki bir oyuncunun 3 yılda 6 milyon 250 bin euro'ya malolması bize şimdi için olmasa da sonrasında sorun yaşatacaktır. Güven konusundaki açıklamamda yönetime her zaman saygılıyım. Sadece kendi fikrimi kamuoyuna söyledim, o kadar."




Forvete aday Deivid
Gökdeniz Trabzon'da kalacak
Tolga camiayı üzdü
Güven bugün-yarın
Kale bilmece gibi
 
Derin strateji
Türk futbolu önümüzdeki sezondan itibaren yepyeni bir yapılanma...
Yabancı değil Bilal
Anelka' nın AB vatandaşı sayılması...
Yıldırım: Hakan Şükür...
F.Bahçe başkanı panelde böyle...
İşi kavga etmekti
Hagi' yle geçirdiği süreyi kayıp...
Dönüşü yok artık
Yüklü valizlerle Türkiye' den...
İçimizdeki İrlandalılar
Başkan Demirören, bazı kesimlerin...
İlhan Mansız' a Sarı Işık
Beşiktaş yönetimi üç hafta önce...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu