Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     

Fener'de yıllık kalkınma planı


Önümüzdeki sezon Avrupa'da başarı için kadroyu takviyeye kararlı olan F.Bahçe yönetimi, dört farklı transfer planı hazırladı.

***

Fener'de plan çok

Transfer harekatına başlamak için milli maçı bekleyen F.Bahçe'de her olasılığa karşı farklı bir plan hazırlandı Kadroyu takviye etmeye kararlı olan yönetim öncelikle Emre Belözoğlu konusunun netleşmesini bekliyor Kadroyu takviye etmeye kararlı olan yönetim öncelikle Emre Belözoğlu konusunun netleşmesini bekliyor.

PLAN A
Emre olursa savunmaya yabancı

Fenerbahçe Kulübü, Inter'le büyük ölçüde anlaşmaya vardığı Emre Belözoğlu'nun transferi gerçekleşirse orta sahadaki sıkıntıyı çözecek. Daha sonra ise gözler savunmaya çevrilecek. Bu sezon özellikle Avrupa maçlarında büyük eleştiri alan savunmaya yabancı bir futbolcu alınacak. Emre transferi gerçekleşmezse, Daum'un isteği sorulacak.

PLAN B
3 yabancıya daha izin çıkabilir
Anelka ve Luciano için yapılan "AB vatandaşı sayılsınlar" başvurusu kabul edilirse F.Bahçe daha da rahatlayacak. Fransız vatandaşı Anelka ile İspanyol pasaportu bulunan Luciano'ya onay çıkarsa, Hooijdonk'tan boşalan kontenjanla birlikte F.Bahçe 3 yabancı daha alabilecek. Bu durumda bir sol kanat, bir orta alan ve bir savunmacı alınacak.

PLAN C
Roberto Carlos neden olmasın
Emre gelmez, Luciano ve Anelka'ya da AB vatandaşlığı için onay çıkmazsa F.Bahçe tek yabancı hakkını Daum'un isteğine göre yönlendirecek. Alman hocanın tercihini sol kanattan yana kullanacağına kesin gözüyle bakılıyor. "Her sezon bir yıldız" politikasıyla hareket eden F.Bahçe'de sol kanat için adı geçenlerden Roberto Carlos heyecan yaratıyor.

PLAN D
Yerliler de takip altında
Fenerbahçe genç ve yetenekli Türk futbolcularla da ilgileniyor. Bu doğrultuda, başta Denizlisporlu Güven olmak üzere birçok yerli oyuncu ve gurbetçi sarı-lacivertli ekibin yakın takibinde. Güven'in gelmeye hazır olduğu belirtilirken, menajerler de çok sayıda gurbetçi için Fenerbahçe'nin kapısını aşındırıyor.




Olmaz olsun böyle kutlama
Canımızı verelim
Gönüllü elçi Anelka
Kumar mı oynuyoruz!
Kelle alamadılar
Teselli neye yarar
Milli takımda şampiyonları gören...
Semih isyanlarda
Koller hariç her forveti...
Alex Fener'e veda ediyor
 
Nereden nereye!
Gerets, aslında G.Saray için hiç...
6 Transfer yapacağız
4 yerli, 2 de yabancı alacaklarını...
Athir-sonu gelmedi
Brezilya Milli Takımı' nda Roberto...
Daha güçlü geliyoruz
Beşiktaş' ı hiçbir maçta yalnız...
Resmi teklif yok
Fatih' e Deportivo' nun 4,5 milyon...
Trabzon' la anlaşın!
Bordo-mavililer' in almak istediği...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu