Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Devler ligi hakkımız

Trabzonspor'un Polonyalı oyuncusu Szmykowiak Galatasaray'dan daha iyi oynadıklarını söyledi.


Trabzonspor'un Polonyalı oyuncusu Szmykowiak, G.Saray'dan daha iyi futbol oynadıklarını söyleyerek, "Şampiyonlar Ligi'ne katılmak bizim hakkımız" dedi. Bordo-mavili takıma devre arasında gelen ve attığı 7 golle dikkatleri üzerine çeken Szmykowiak, en son ligde Samsunspor ile yaptıkları maçta çok iyi bir futbol ortaya koyduklarını belirterek, "Böyle oynarsak önümüzde hiçbir sorun olmaz. Rahatlıkla Şampiyonlar Ligi'ne gideriz. Galatasaray'dan daha iyi futbol oynuyoruz. Şampiyonlar Ligi'ne gitmeyi hak ediyoruz" dedi. F.Bahçe'nin son bir ayda düşüş gösterdiğini kaydeden Szmykowiak, "Genel olarak 9-10 aylık döneme bakılırsa iyi futbol oynadı ve şampiyonluğa layık isimdi" diye konuştu.

BİR FORVET ŞART FUTBOL
hayatının en golcü sezonunu Trabzonspor'da geçirdiğini söyleyen Szmykowiak, "Burada 4 ayda 7 gol attım. Bir o kadar da kaçırdım. Wisla Krakow'da oyun kuruyucuydum, defansif oynuyordum. Yani Hüseyin'in yerinde görev yapıyordum. Şimdi ise defansif değil, ofansif bir takımız. Bize karşı geri çekilerek oynuyorlar. Ben de imkan oldukça goller atıyorum ve atmaya devam edeceğim'' ifadesini kullandı. Szmykowiak, Trabzonspor'un özellikle forvete oyuncu alması gerektiğini de dile getirerek, şöyle konuştu: "Şampiyonlar Ligi'ne kalırsak bu maçlar bizim gücümüzün neye yeteceğini, neye yetmeyeceğini gösterecek. Geçen seneki Şampiyonlar Ligi maçında yetmediği gözlendi. Şampiyon olmak isteyen takımın birkaç forvet oyuncusu olmalı. Bir de maddi koşullar iyi olmalı, yüksek olmalı. Ben F.Bahçe'nin harcadığı paraları gördükçe, bizim yaptığımız başarının muhteşem bir başarı olduğunu düşünüyorum." Sezon ortasında Zurawski'nin Trabzonspor'a gelmesi halinde bordo-mavili takıma büyük katkı sağlayacağını düşündüğünü de ifade eden Szmykowiak, "Trabzonspor ile Wislaw Krakow yöneticileri arasında görüşmeler sürüyor. Fiyatlarda düşüş yapılıp, her iki taraf için de uygun bir fiyatla Trabzonspor'a geleceğini umuyorum" dedi. Juventus ile ilgili çıkan transfer haberlerini ciddiye almadığını kaydeden Szmykowiak, "Ben de bu haberleri gazetelerden duydum. Belki de bu haberler benim performansımı düşürmek için yapılan şeylerdir. Ciddiye almıyorum. 2008'e kadar sözleşmem sürüyor ve burada mutluyum" açıklamasını yaptı.




Trabzon zengin
Haydi şölene haydi horona
 
Bay bilmece
Yönetimin "Devam edeceğiz"...
3 bilinenli denklem!
Kale için Daum Rüştü' yü, büyük...
Her gün bir aday!
Galatasaray, hoca adayları arasına...
Aman dikkat
Yeni bir şok daha yaşamak...
Yeni kral benim
Beşiktaş' ta büyük işlere imza...
Carew dert etmiyor
Norveçli yıldız, yeni sezonda çok...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu