Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     

3 bilinenli denklem!

Kale için Daum Rüştü'yü, büyük bir kesim ise Volkan'ı isterken şimdi de Coupet gündeme geldi.


Fenerbahçe'de kaleci konusundaki belirsizlik sürerken gelecek sezon hangi file bekçisinin görev alacağı büyük merak konusu oldu. Barcelona'dan kiralanan Rüştü'nün sözleşmesi sona eriyor. Daum Rüştü'nün kalmasından yana. Rüştü'nün inişli-çıkışlı performansı birçok kesimin tepkisini toplarken Daum ona övgü yağdırmaya devam ediyor. Sarı-lacivertlilerin büyük bir bölümü ise gelecek sezon genç Volkan'ın kalede olmasını istiyor. "Rüştü mü Volkan mı" sorusu gündemdeki yerini korurken şimdi de Lyon'un kalecisi Gregory Coupet ismi kulislerde dolaşmaya başladı. Tecrübeli file bekçisinin transferi halinde, F.Bahçe kalesinin emin ellerde olacağı söyleniyor. Ancak yabancı hakkının kaleciden yana kullanılmamasını isteyenlerin de sayısı bir hayli fazla.

RÜŞTÜ'YÜ ELEŞTİRİLER BUNALTTI

RÜŞTÜ parlak kariyerine, tecrübesine rağmen bu sezon F.Bahçe'de çok eleştirildi. Kritik maçlarda iyi oynamadığı gerekçesiyle suçlanan Rüştü, F.Bahçe'de kalıp kalmayacağı konusunda kararsız. En büyük tesellisi ise teknik direktör Daum'un ona olan büyük güveni...

COUPET'İN HATA ORANI ÇOK DÜŞÜK
F.BAHÇE için ismi geçmeye başlayan Gregory Coupet, 31 Aralık 1972'de doğdu. 11 kez Fransa Milli Takımı'nın formasını giydi. 1993-97 arası Saint Etienne'de 88 maçta görev yaptı. 1997'den bu yana Lyon'da 280 maçta oynadı. Hata yapma oranı çok düşük.

VOLKAN HAZIR KITA BEKLİYOR
GEÇEN sezonki şampiyonlukta kaleyi koruyan Volkan, tecrübesizliğine rağmen performansıyla tam not aldı. Önemli hatalar yapmayan Volkan çalışkanlığı ve maçlardaki gözü karalığıyla dikkat çekiyor. Sürekli kendini hazır tutan Volkan "göreve hazırım" diyor.




Bay bilmece
Yazık oldu 9 puana
Vazgeçilirse sebep sakatlığı...
'Galatasaray bizden iyiydi'
Hooijdonk bombaladı
Fener Günlüğü
 
En gergin sezon
Sezon başında Beşiktaş, son haftalarda Trabzon ve Galatasaray' ın...
Galatasaray-lılar' ın anlamadığı
Galatasaray' ın 100. kuruluş yılında, Fenerbahçe' nin hedefleri...
Her gün bir aday!
Galatasaray, hoca adayları arasına...
Aman dikkat
Yeni bir şok daha yaşamak...
Yeni kral benim
Beşiktaş' ta büyük işlere imza...
Carew dert etmiyor
Norveçli yıldız, yeni sezonda çok...
Devler ligi hakkımız
Trabzonspor' un Polonyalı oyuncusu...
Trabzon zengin
Trabzon-sporlu...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu