Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Asıl iş şimdi

F.Bahçe'nin Fransız yıldızı Anelka, L'Equipe'e konuştu. Şampiyonlar Ligi hedefine ulaştığını belirten golcü futbolcu, "İkinci hedef bu kupada başarılı olmak" dedi.


Şampiyon Fenerbahçe'nin Fransız yıldızı Nicolas Anelka, ünlü L'Equipe gazetesinin dünkü sayısına konuştu. Jerome Touboul'un sorularını yanıtlayan tecrübeli futbolcu, "Şampiyonluk sevincinde takım arkadaşlarımın hissettiklerini tam hissedemedim. Çünkü devre arasında takıma dahil oldum, bu başarıda payım daha az. Ama iki açıdan mutluyum. Birincisi kariyerime bir lig şampiyonluğu eklemek, ikincisi ise Şampiyonlar Ligi'nde oynama şansı elde etmek" dedi.

ASIL KUTLAMA PAZARTESİ
Galatasaray maçında Fenerbahçe taraftarlarının performansının dört dörtlük olduğunu belirten Anelka, "Ama tezahüratları Türkçe olduğu için anlayamıyorum. Galatasaray'a karşı oynadığımız için iki kat özel bir maçtı. Karşılaşmanın ardından eve gittim. Asıl kutlamayı gelecek pazartesi hep beraber yapacağız" şeklinde konuştu.

ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞANS
Anelka,
Manchester City'de Avrupa Kupaları şansını pek bulamadığını kaydederek, "İngiltere'de kalsam Manchester City formasıyla belki 30 küsur yaşında Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilirdim. Fenerbahçe'de ise aşağı yukarı her sezon Avrupa'nın en büyük kupasında oynama şansımın yüksek olması Türkiye'yi tercih etmemin en büyük nedeni" yorumunu yaptı.

ARTIK MUTLUYUM
Geçmişte forma giydiği Arsenal ve Real Madrid'te çok sorun yaşadığını söyleyen Fransız futbolcu, "Şu anda futbolla ilgili her şey geçmişe göre çok daha iyi. Türkiye ile ilgili bana farklı şeyler anlatılmıştı. Ama gerek ülke gerekse şartlar açısından çok olumlu izlenim edindim. Mutlu olduğum bir ortamda kalmak isterim. Şu andaki görüşlerim bu yönde" açıklamasında bulundu.

BAŞKANIN HEDEFİ 2.TUR
Fenerbahçe'nin yönetim tarzını çok profesyonel bulduğunu söyleyen Fransız yıldız, "Seviyemi Şampiyonlar Ligi'nde oynayarak yükseltebilirim. İlk amacıma ulaştım. İkinci amacım bu kupada başarılı olmak. Umarım bunu da başarabiliriz" şeklinde konuştu. Üç yıl daha sarı-lacivertli kulüple kontratı olduğunu belirten Anelka, başkan Aziz Yıldırım'ın kupadaki hedefinin gruptan çıkmak olduğunu da vurguladı.

Galip ÖZTÜRK


Alem buysa kral Fener
Akrep vuruşu
Kadıköy'ün efendisi Marcio...
Şevki Abi'yi son yolculuğuna...
Gürsoy çöktü
Üçüncüye hazır mısın?
Sabaha kadar!..
Başkan üçledi
Patron Emre
Fener günlüğü
 
Bir hayalin gerçek olması kadar hayal kırıcı ne olabilir?..
Tee akşamdan istihareye yattım. Üç kulhuvallah bir elham,...
Fenerbahçe Devrimi!
Fenerbahçe' nin 30 yıl aradan sonra ikinci kez ulaştığı üst üste 2...
100 yılın sorusu!
G.Saray başarılı mı, başarısız mı?...
Rota Fransa
G.Saray yönetimi beklendiği gibi...
Tymoschuk Pancu takası
Ön libero arayışındaki Beşiktaş'...
Beşiktaş elini çabuk...
Ali Tandoğan, siyah-beyazlı...
Mutlu son Olimpiyat' ta
Güneş, "33 maça bedel bir...
Şemak' ın formu...
Szymkowiak ligdeki 7. golünü...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu