Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
7 Trilyonluk Maç

Şükrü Saracoğlu'nda yarın saat 19.00'da oynanacak maç Türkiye'yi esir alacak. F.Bahçe iki kez yenildiği rakibinden rövanşı almak ve tur atmak istiyor. Aslan'ın hedefi kazanıp en azından Şampiyonlar Ligi'ni garantilemek..


BU PASTA ÇOK BÜYÜK
Fenerbahçe ile Galatasaray'ın yarın Saracoğlu'ndaki mücadelesi sadece şampiyonu belirlemeyecek. Fenerbahçe kazanırsa veya berabere bitirirse hem şampiyonluğunu ilan edecek, hem de Şampiyonlar Ligi'ni garantilediği için kasasına tam 6.6 trilyon lira koyacak. Galatasaray kazanırsa şampiyonluk şansını son haftaya taşıyacağı gibi Devler Ligi yarışında Trabzon'u devre dışı bırakacak, pastadan pay kapacak.

15 TRiLYONU BULABiLiR
Şampiyonlar Ligi'ne katılan ekip katılım bedeli olarak 2.5 milyon İsviçre frangı (3 trilyon lira- 3 milyon YTL) kasaya koyacak. Oynayacağı 6 maç için (hepsini kaybetse bile) 3 milyon frank (3.6 trilyon lira) alacak. 3 puan aldığı maç için 600, beraberlik için ise 300 milyar daha kazanacak. Reklam ve tribün gelirleri eklendiğinde bu rakam 10 trilyonu geçecek. Gruptan çıkılması halinde kazanç 15 trilyonu bulacak.


***

Kim 10 milyon $ ister

Maddi sıkıntı içindeki sarı-kırmızılı ekip, galip gelirse para kapısı devler ligi için avantaj yakalayacak, aksi takdirde tablo karanlık.

Derbinin en önemli unsurlarından birisi de Şampiyonlar Ligi'ne gidecek takımı belirleyecek olması. Her takımın rüyalarından birisi olan ve milyon dolarları bulan geliri ile Şampiyonlar Ligi, maddi sıkıntı içindeki G.Saray için bulunmaz kaftan. Dev takımlar arasında olmak prestijin yanı sıra en az 5 milyon dolarlık bir gelir demek. Bu rakam alınacak başarılı sonuçlara göre 10 milyon dolara kadar çıkabiliyor.

BORSA TEHLİKESİ
Cimbom, Fenerbahçe'yi yenerse sorun yok ama beraberlik halinde bile Şampiyonlar Ligi sıcak yüzünü Trabzonspor'a dönecek. Böyle bir durumda Galatasaray, UEFA'yla yetinmek zorunda kalacak ki 100. yılda şampiyonluğu ezeli rakibine kaptıracak olan sarı-kırmızılı ekibe vurulmuş ikinci büyük darbe olacak. Sorun bununla da bitmiyor. Olumsuz sonuç Galatasaray'ın borsadaki hisselerini etkileyip bir delik de orada açacak.




Zamanı geldi artık
Hagi ağır bastı
Hagi'nin kredisi tükendi
Kongre rüzgarı esecek
Gelecekleri şekillenecek
Güvenmek zorundayız
Toplu Fener gösterimi
Volkan'a mini doping
 
Saracoğlu Meydan Savaşı!
Taraflı tarafsız Türk futbolseveri pazar günü müthiş bir derbiye daha...
Şampiyon belli 2. kim...
Futbolcuların idmandaki hırsı...
4' üncüsü Mondi' ye
Beklediği Gün Geldi...
Kartal' da coşarım
Rıza Çalımbay' ın "Çok iyi bir...
Mucizenin sesi El Amin
Ülker' i deviren Beşiktaş' ın ABD'...
Aslan yürekli Kaptan
Son 5 haftadır kasığındaki fıtık...
61 Başesgioğlu
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu