Lizbon'da bu akşam 21.45'te oynanacak Sporting Lizbon-CSKA Moskova final mücadelesi sporseveri atv ekranlarına kilitleyecek. F.Bahçe, Beşiktaş ve Trabzon'un elendiği kupanın sahibinin belli olacağı Portekiz'deki mücadeleyi Fatih Terim yorumlayacak. Maç iddaacılar için de büyük şans!
***
UEFA finali atv'de
FATİH TERİM YORUMLUYOR UEFA Kupası bugün Portekiz'de sahibini bulacak. Portekiz'in Sporting Lizbon ile Rusya'nın CSKA Moskova takımları, Lizbon'da kentinde mücadele edecek. Jose Alvalade Stadı'nda 21.45'de başlayacak karşılaşmayı İngiliz hakem Graham Poll yönetecek. atv'den naklen yayınlanacak maçı Fatih Terim yorumlayacak.
İDDAACILAR İÇİN TEK MAÇ Her iki takım da tarihlerinde ilk kez UEFA Kupası'nda final oynayacak. 2000 yılında Galatasaray'ın da kazandığı kupanın son sahibi, geçen sezon finalde Fransa'nın Olympique Marsilya takımını 2-0 yenen İspanya'nın Valencia ekibi olmuştu. İddaa'da Sporting-CSKA finaline özel tek maça bahis yapılabilecek.