Lafoloji Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı tesadüfen kazandığını söyleyen F.Bahçe Başkanı'na Ergun Gürsoy, "Her zaman herkesin ayıbını yüzüne vurmamak lazım" deyip yanıt vermemiş.
* Allah, Allah! Bu siz misiniz Sayın Gürsoy. Böyle bir ortayı es geçtiniz! TMSF Başkanı Ahmet Ertürk, "Şayet İstanbulspor küme düşerse bunun suçlusu federasyon olacaktır. Vebalinin bir bölümünü onlara keseriz" demiş.
* Nasıl yani! federasyon İstanbulspor kalsın diye başka bir takımı mı düşürsün? Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Seyrantepe arazisi devletin malıdır" demiş.
* Fenerbahçe'nin tesis yaptığı araziler kimin dersiniz sayın Yıldırım! TMOK Başkan Yardımcısı Erdoğan Arıpınar, "Galatasaray, Olimpiyat Stadı için 300 milyar lira ödeyecek" demiş.
* İyi de sizin yaptığınız ölü yatırımın parasını kim ödeyecek Sayın Arıpınar! Pancu, Fenerbahçe maçında kaleye geçmesinin abartıldığını, esprinin tadının kaçtığını söylemiş.
* Ne yapsın taraftar. Koca sezon 3 gol atarsan onlar da senden kaleci olarak yararlanır! İlhan Cavcav, "Afrika'da gezmediğim yer kalmadı. Yamyamların içinde futbolcu baktım" dedi.
* Bu eskiler de bir hoş. Bir gün getirdiğin siyahlar seni yerse, o zaman görürsün yamyamı. Ersun Yanal meslek hayatını kastederek, "Bu iş için büyük bedeller ödedim" demiş.