Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Alex mühürü

Fenerbahçe'nin akıllı ve sevimli Brezilyalısı Başkent semalarını çok seviyor. Alex daha önce birçok maçta yaptığı gibi şampiyonluk yolunda bir üç puan daha mühürledi.


Aslında onu anlatmaya gerek yok. Doğuştan futbolcu, tam bir Brezilyalı. Üstelik birinci sınıf. Alex'i izlemek gerek, sakin gözlerle, futbolu düşünerek. Futbolu düşüneceksiniz ki, onun bu oyunu, nasıl sakin ve akıllı oynadığını görüp, keyif alacaksınız. Ve futbol okullarında eğitim gören, futbolcu olmak isteyen ya da futbolcu olup kendilerini geliştirmek isteyenler. Alex karşınızda bir örnektir. Pas alışverişleri, oyunu yönlendirmesi, şutları ve gol vuruşlarındaki ustalık, her an yeni bir keşif yapabileceğiniz kitaptır Alex ! Onu bizlere izletenlere teşekkürler.

22 GOL, SAYISIZ ASİST
Bir orta saha oyuncusu olmasına rağmen 22 gol attı şu ana kadar. Çünkü tekniği ligimizde mücadele eden futbolcuların çok üzerinde. Arkadaşlarına attırdığı goller beğeniyle izlendi. Bu hafta yine vitrinde o vardı. Zorlu B.B.Ankaraspor deplasmanını kolaya çevirdi. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Denizli maçlarından ötürü yıpranmıştı. Sezon boyu takımını sırtlayan sarı-lacivertli takımın tartışılmaz yıldızı usta bir şutla işi bitirdi. Şimdi geriye 5 maç kaldı. Fenerbahçe bu beş maçı şampiyonluk rüzgarını arkasına alıp oynar. Futbolun içinde olanlar bilirler, bu rüzğar ne müthiş bir itici güç olur. Peki Fenerbahçe'yi kim durdurur ! Belki Trabzonspor... Bu hafta ligin en kritik haftalarından biri yaşanacak.

CİMBOM DÜŞÜK VİTESTE
Galatasaray maç öncesi 100.yıl coşkusu yaşamasına rağmen Diyarbakır'ı tek golle geçti. Taraftar desteği vardı, şampiyonluk hedefi vardı ama Galatasaray'ın futbol vitesi düşüktü. Zaman zaman Fenerbahçe'nin fikstür zorluğu tartışılırken aslında Cimbom'un tartışması gereken futbolunun üzerine birşeyler koyamaması. Çünkü kadro yapısı ancak bu kadarını verebiliyor. Arkadan gümbür gümbür gelen ve Fenerbahçe'yi korkutan bir Galatasaray yok.

RIZA HOCA FARKI
İkinci yarının en başarılı takımı Beşiktaş. Toplanan puan 29. İkinci yarıda sıralama yapılsa lider Siyah-beyazlılar. Öyleyse Rıza hoca, doğru seçim. Türkiye'de Rıza hoca gibi takıma can, kan, puan ve başarı getirecek hocalarımız var. Yeter ki güvenilsin. Doğru insan bulunsun. Son beş haftaya girilirken Ankaragücü ve Diyarbakır gittikçe güç kaybeden iki hasta gibi. Sakaryaspor ise tedavisini tamamladı neredeyse taburcu olacak.

Hakan EROL


'Yan'lış yaptılar
Anelkaları alır yenilirsin
Dereli&Demirlek'e FIFA'dan...
Diyarbakırspor rövanş peşinde
Domaç'a son görev
Yanal yalnız kaldı
Büyük yara aldık
Futbola devam
G.Saray heyecanı
Süper Lig panoraması
 
En acıklı 100. yıl
Seyrantepe' deki arazinin Galatasaray' a peşkeş çekildiği,...
Bu nasıl iş
Hiçbir şeyi yokken birdenbire...
Boşu yok gibi
F.Bahçe' nin süper yıldızı Alex,...
Bir tek dileğim var
Galatasaray Teknik Direktörü Hagi,...
Seyrantepe bizimdir
Canaydın, F.Bahçe' yi topa tuttu:...
Savunmada bile oynarım
Kartal' ın Mısır prensi Ahmed...
Asla korkmam
Rıza Çalımbay "Sahada savaşırsın...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu