Oyuncularını motive etmeye çalışan Hagi, "Fenerbahçe'nin fikstürü çok zor mutlaka takılacaklar" derken, Gökşen, 7'de 7 yapacaklarını iddia etti.
Önemli olan biziz GalatasarayTeknik Direktörü Gheorghe Hagi, futbolcularıyla sürekli toplantılar yaparak zirve yarışında yeniden motivasyon sağlamanın yollarını arıyor. Rumen çalıştırıcının, oyuncularına "Fenerbahçe'nin fikstürü çok zor. Mutlaka takılacaklar. Ancak önemli olan sizin ne yapacağınız. O nedenle moralinizi bozmayın. Bu kadar erken pes etmemeliyiz" diye konuştuğu öğrenildi.
Borcumuz var Tarabzon'un Şampiyonlar Ligi için iddialı konuma geldiğini ve sırada Türkiye Kupası mücadelesi olduğunu hatırlatan Rumen teknik adamın, "Şampiyonluk mücadelemiz son ana kadar devam etmeli. Ligin dışında, Türkiye Kupası'nı da müzemize götürmeliyiz. Bize her türlü desteği veren yönetime ve bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza borcumuz var" dediği ifade edildi.
İşimize bakıyoruz Buarada futbol şube sorumlusu Fatih Gökşen, bu haftaki A.Sebatspor maçıyla birlikte kalan 7 karşılaşmayı da kazanacaklarını ileri sürdü. Gökşen "Fenerbahçe ve Trabzon puan kaybeder veya kaybetmez. Biz bundan sonraki tüm maçları kazanıp ve Türkiye Kupası'nı da müzemize götürerek bu sezonu Galatasaray'a yakışır bir biçimde tamamlayacağız" dedi.
Fazıl ÜNVERDİ