Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Song'a verdiği iki maçlık cezayı dün onadı. Ergun Gürsoy "Bunu beklemiyorduk" dedi.
G.Saray'ın Beşiktaş ile Ali Sami Yen Stadı'nda oynadığı derbi maçta rakibine kasti hareket yapan Song'un cezasını Tahkim Kurulu dün onayladı. Derbide Veysel'e tekme atan Kamerunlu futbolcuya Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, TV görüntülerine bakarak 2 maç oynamama cezası vermiş, G.Saray bu karara itiraz ederek Tahkim'e başvurmuştu. Kamerunlu futbolcu Tahkim'in de onaylamasıyla Ankaraspor ve Kayserispor'a karşı forma giyemeyecek.
KABUL EDİLEMEZ G.SARAY İkinci Başkanı Ergun Gürsoy, televizyon görüntülerine dayanılarak Song'a verilen 2 maçlık cezanın kabul edilemez olduğunu söyledi. GS Store'un Profilo Alışveriş Merkezi'ndeki mağazasının açılışına katılan Gürsoy, "Tahkim bugüne kadar çok adaletli davranmıştı. Fakat Song'un cezasını onaylayarak buna gölge düşürdüler. Biz indirim bekliyorduk. Bu kararla hayal kırıklığına uğradık" dedi. Beşiktaşlı bir yöneticinin Ayhan'ı mahkemeye vermesini ise Gürsoy, "Bireysel bir olay. Avukatları ilgilendirir" diye konuştu.
Fotoğraflar: Bahadır BEYARSLAN