Beşiktaş ile Fenerbahçe, FIBA Avrupa Ligi çeyrek final 2. randevusunda bugün Akatlar'da karşılaşıyor 20.00'deki maçı TRT-3 naklen yayınlıyor. Seride 1-0 önde olan Kanarya kazanırsa Final-Four'a çıkacak.
BAŞ HAKEM BULGAR Basketbolda iki Türk takımının mücadelesine sahne olan FIBA Erkekler Avrupa Ligi çeyrek final serisi 2. maçında Beşiktaş ile Fenerbahçe bugün karşı karşıya gelecek. BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde saat 20.00'de başlayacak ve Marin Mehandjiev (Bulgaristan), Florin Grigoras (Romanya), Antonio Gallo (İspanya) hakem üçlüsünün yöneteceği karşılaşma TRT 3'ten naklen yayınlanacak.
İLK MAÇ 70-67 FENER'İN Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılan serinin ilk karşılaşmasında sarı-lacivertliler, Beşiktaş'ı 70-67 mağlup ederek 1-0 öne geçmişti. Fenerbahçe, bugünkü maçı da kazanması durumunda kupada Final-Four'a yükselecek. Siyah- beyazlıların galibiyeti durumunda ise turu geçecek takım 23 Mart Çarşamba günü saat 19.00'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılacak üçüncü ve son karşılaşmada belli olacak.
YA TAMAM YA DEVAM Beşiktaş Koçu İhsan Bayülgen, kendileri için büyük önem taşıyan bu maçı kazanmak istediklerini belirterek, "Ya tamam ya devam maçı. Taraftarımızın da desteğiyle seriyi üçüncü maça taşımak istiyoruz" dedi. Fenerbahçe Koçu Aydın Aydın Örs, ilk maçı büyük bir mücadele örneği göstererek kazandıklarını vurgulayarak, "İşi uzatmak istemiyoruz. Aynı ciddiyetle sahaya çıkacağız" şeklinde konuştu.