R.Zaragoza'nın hocası, Daum'u suçladı, "Fener başarıya layık" dedi, Türkiye'ye göz kırptı.
***
Fener buna layık değil!
Zaragoza'nın hocası Munoz, "Bu şartlarda daha iyi şeyler yapmalı" diye Daum'u eleştirdi, teklif beklediğini söyledi.
Kolay Oldu RealZaragoza Teknik Direktörü Victor Munoz, F.Bahçe ile zorlu iki 90 dakika oynadıklarını ancak turu düşündüklerinden daha rahat geçtiklerini söyledi. Sarı-lacivertlileri maçlar sonunda daha yakından tanıma şansı elde ettiğini açıklayan Munoz, "F.Bahçe gerçekten iyi takım. O seyirci ve stat ile bileğinin bükülmemesi lazım. Daha iyisini hak ediyor. Sadece iyi bir organizasyon gerek. Şu anda Avrupa'nın pek çok kulübü F.Bahçe'nin sahip olduğu imkanlara ulaşmaya çalışıyor. Bu çok önemli bir avantaj" dedi.
Sözleşmem Bitiyor Munoz, sezon sonunda Real Zaragoza ile sözleşmesinin biteceğini de ifade ederek, "Türkiye'de takım çalıştırmak isterim. Her sene tatil için geldiğim bu ülkeyi benimsedim. İyi bir teklif gelirse düşünürüm. Türk takımları bu işe büyük önem verip ciddi yatırımlar yapıyor. Yıldızları kadrolarına katıyorlar. Gelecekte herşey olabilir" diyerek transfere de açık kapı bıraktı.
Daum Büst Gibi Tecrübeli hoca, maçta Daum ile değil yardımcısıyla tokalaştığını belirterek, "Daum maç boyu çok sakindi. Kulübeden çıkmadı. Kendisine başarılar diliyorum. Maçta Serkan'a bayıldım. İnanılmaz oynadı. Aurelio ve Rüştü de çok iyiydi. Her iki maçta da F.Bahçe'yi iyi analiz etmiştik ve istediğimizi aldık. İspanya'da oynadığımızın dışına çıktık" diye konuştu.
Türkiye Cennet VictorMunoz, Türkiye'nin futbolcular ve teknik adamlar için cennet gibi bir ülke olduğunu da açıklayarak, "İnanılmaz rakamlar futbolculara veriliyor. Bizim en pahalı oyuncumuz Movilla yılda 900 bin euro, Savio ise 1 milyon euro alıyor. F.Bahçe'de imkanlar çok iyi. Sistemli çalışmayla başarı gelebilir. Futbolda maddi güç çok önemli" dedi.
Seyirci Müthiş F.Bahçe'nin en önemli avantajlarından birinin de taraftarı olduğuna dikkat çeken Munoz, "Avrupa maçlarında bile tribünde seyirci bulamıyoruz. Duydum ki F.Bahçe her Avrupa maçını 50 bin kişiye oynuyormuş. Bu önemli bir avantaj. Bu güçle rakiplerin oradan çıkamaması gerek. Taraftara ben de hayran kaldım" ifadelerini kullandı.
Selçuk MANAV