Cruzeiro'nun Nobre'ye "Sezon sonunda dön" demesi F.Bahçe'yi harekete geçirdi. Kutlualp bu krizi çözmek için Brezilya'ya gidecek.
VAKİTSİZ ÇAĞRI Fenerbahçe'de kiralık oynayan Marcio Nobre'ye, kulübü Cruzeiro'nun "Sezon sonunda geri dön" demesi yönetimi tedirgin etti. Sarı-lacivertli yöneticiler, Brezilya kulübünün çağrısını "Bizden para koparmak istiyorlar" şeklinde yorumlarken, H.Bilal Kutlualp devreye girmeye hazırlanıyor. Kutlualp, Brezilya'ya giderek Cruzeiro ile masaya oturacak.
KİRALAMA FORMÜLÜ Nobre'nin Fenerbahçe'den ayrılmak istemediğini vurgulayan yöneticiler, "Nobre burada mutlu, takıma büyük faydası var. Onun bonservisini almak istiyoruz ancak Cruzeiro çok yüksek bir rakam isterse yeniden kiralamaya çalışacağız" diye konuşuyor. Sarı-lacivertli taraftarlar da golcü futbolcunun takımda tutulması gerektiği görüşünde birleşiyor.