Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Merdivende kazanmadık!


G.Saray'ın golcüsü Necati küllenmeye yüz tutan "Merdiven kavgasını" yeniden Ateş'ledi. Necati, "F.Bahçe yenilgiye mazeret arıyor. Merdivende 5 bin kişi olsa ne olur. Şanlı galibiyetimize gölge düşüremezler" dedi, Tomas'ı veren Fener'e de teşekkür etti.


***

Merdiven bahane

Galatasaray'ın golcüsü Necati, PASFOTOMAÇ'a Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı kızdıracak sözler söyledi "Fenerbahçe maçını merdivende mi kazandık! Evimizde aldığımız şanlı galibiyetimize gölge düşüremezler.".

G.Saray'ın birçok maçtaki kurtarıcısı Necati Ateş, yeni yıl öncesi evinin kapılarını Pasfotomaç'a açtı. Yıldız oyuncunun yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Sarı-kırmızılı formayı giymek için F.Bahçe ve Beşiktaş'ın teklif ettiği astronomik rakamları geri çevirdiğini söyleyen Necati, "Söz vermiştim. Ben onurlu bir insanım. Verdiğim sözü ne pahasına olursa olsun tutarım" dedi. Necati ilk yarıdaki performansları ile ilgili olarak, "Ligin ilk bölümünü istediğimiz yerde bitiremedik. Zirvede olmak zorundaydık" ifadesini kullandı.

DERBİ VE MERDİVENLER
Yıldız oyuncu, 1-0 kazandıkları F.Bahçe maçı sonrası sarı-lacivertli cepheden gelen açıklamalara tepki gösterirken, "Zaferimize gölge düşürmek için her şeyi yaptılar. Derbi merdivenlerin üstünde mi oynandı? Orada 5 bin kişi olsa ne yazar! İyi oynadığımızı söyleyip hakkımızı vermek çok mu zordu? Kadıköy'e gittiğimiz ve kazandığımız zaman ne olacak? Laflar mı kurtaracak insanları? Ortalığı germenin anlamı yok" dedi.

AH FELIPE, VAH FELIPE
Necati ayrıca F.Bahçe derbisindeki olaylar nedeniyle sahalarının kapatılmasına da anlam veremediğini söyledi ve "Beşiktaş maçında bir insan canından oluyor. 3 maç seyircisiz oynama cezası veriyorlar. Bizim sahamızda bir su şişesi hakemin sırtına geliyor diye bir maç kapatılıyor. Böyle çifte standart olur mu? O zaman Beşiktaş'ın sezonu kapatması, ligden çekilmesi lazım" yorumunu yaptı. Genç golcü ayrıca bir '10 numaraya' ihtiyaçları olduğunu da vurgulayarak, "Keşke Felipe'yi alsaydık" ifadesini kullandı.

HAGI İÇİN İDMANDA ÖLECEKSİN
Necati, hocası Hagi'yi anlatırken de şunları söyledi: "Bizden tek bir isteği var. O da idmanlardaki disiplin ve çalışma üzerine. Kaytaranı asla affetmez. Örneğin; idman biter hepimizin yanına gelip 'Hadi bu gece hep beraber dışarı çıkalım' der. Bizden tek istediği iki saatlik disiplin. Her zaman şunu söyler: 'Florya'ya girdiğiniz andan itibaren adam gibi işinizi yapın ve çok konuşmayın. Ondan sonra bara mı gideceksiniz, kızlarla mı gezeceksiniz istediğinizi yapın."

AURELIO MÜKEMMEL
Necati, şu anda Türkiye liginde en iyi orta saha oyuncusunun F.Bahçeli Aurelio olduğunu savunarak, "Çok yetenekli, çok disiplinli, çok çalışkan. Eğer F.Bahçe sezon başında yabancı kontenjanı yüzünden onu gönderme hatasını yapsaydı buralarda olması imkansızdı" yorumuyla dikkat çekti.

TOMAS YILIN TRANSFERİ
Necati, ligde yılın transferi olarak takım arkadaşı Tomas'ı gösterdi. Golcü oyuncu, "Tartışmasız bu sezonki en faydalı oyuncumuz. Birçok maçta yaptığı kritik müdahalelerle bizi ipten aldı. Takımdaki tüm futbolcular da bunun bilinci içinde. Allah onu G.Saray'a kazandıranlardan razı olsun" diye konuştu.

Fazıl ÜNVERDİ

Büyük takasa doğru
10 numara kim olsun?
Aslantepe'ye kaynak arayışı
Ultra öfke büyüyor
Baliç: Çok şaşırdım
Neden sürekli biz!
Kupada İstanbul duası
Güven&Hasan savaşı büyüyor
PLESAN'da kararsızlık
 
Hocam para olsa!
Galatasaray yönetimiyle ilgili bir şarkı ararsanız "halime bak,...
Sporcu, menajer ve kulüpler
"Balin Kahvesi' ' çok meşhur o günlerde. Ankara' da Kızılay' ın...
İki haftada getirin
Daum, ilk yarı kritiği ve transfer...
Her konuda lider
Fenerbahçe ligin en çok galibiyet...
Öncü deprem
Sergen, Demirören-Oktay ve...
Beyaz çok siyah gerek
Yönetim kararını verdi: Tribünleri...
Yattara skandalı
Antwerp' teyken hocasının fiyatını...
İkinci yarı farklı olacak
Trabzonspor' un yıldız futbolcusu...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu