Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     

Her konuda lider

Fenerbahçe ligin en çok galibiyet alan takımı. En çok gol atan ve en az gol yiyen takımı. En çok puan toplayan takımı. Avrupa'da yoluna devam eden tek takım. Daha ne yapsın?.


Geçen sezon Beşiktaş'ı 11 puan geriden yakalayarak şampiyon olan F.Bahçe, bu sezona kadrosunu hemen hemen koruyarak ve üzerine takviye yaparak başladı. Geçen sezonki kadrodan giden en önemli isimler Rebrov, Tomas ve Ali Güneş'ti. Gelen isimler ise Alex, Serkan, Deniz, Önder, Fabiano, Murat, Gürhan ve en önemlisi kaleci Rüştü idi. İlk karşılaşmasında 2-0 öne geçmesine rağmen Ç.Rize deplasmanında 2-2 berabere kaldı. Sonra sarılacivertli ekibi 9 hafta boyunca kimse durduramadı. Üst üste 9 galibiyetin yanısıra ligin 6. haftasında liderliğe yükseldi ve ilk yarı sonuna kadar bırakmadı. 11. haftadaki Beşiktaş mağlubiyeti kendine ait en iyi başlangıç rekorunu yeniden kırmasına engel oldu. Ama 15. hafta geldiğinde 13 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi ile lig tarihinde 15. haftalardaki en iyi performansı gerçekleştirerek ayrı bir rekora imza attı. Ligdeki ikinci yenilgi G.Saray'dan geldi. Buna rağmen ilk yarıyı 43 puanla ve en yakın rakibinin 4 puan önünde lider bitirmeyi başardı. İki yenilgisini de ezeli rakiplerinden ve deplasmanda almıştı. Derbileri kaybetmeseydi bugünkü konumu çok farklı olacaktı. Geçen sezon Van Hooijdonk, attığı gollerle ve savunmasına yaptığı yardımlarla yıldızlaşmıştı. Aynı zamanda gençlere ağabeylik de yapmıştı. Bu sezonun başında yine Hooijdonk sahnedeydi. Ama ilerleyen haftalarda Alex sazı eline aldı. Hooijdonk'un sakatlandığı dönemde ise goller ve asistler ondan soruldu. F.Bahçe ligin en çok galibiyet alan ve en çok gol atan takımı olma özelliğinin yanısıra en az gol yiyen takımı da oldu. 17 maçta sadece 9 gol yiyerek savunmasıyla ön plana çıktı. İşte burada her mevkide oynayabilen kaptan Ümit'in, Servet'in, oynadığı 13 maçta sadece 6 gol yiyen kaleci Rüştü'nün performansı da dikkat çekiciydi.


İki haftada getirin
Fenerli'nin iki gözdesi
Sadece adı tatil
Hâlâ rüyada gibiyim
Yıldırım keyifli
Artık Önder'in yüzü gülüyor
Samandıra bakıma alınıyor
Gençlerin gözü milli maçlarda
Selçuk Şahin hedef büyüttü
Tuncay'ın gündemi de AB
Federasyona bu kez teşekkür
Sizce F.Bahçe Daum'un istediği...
Sürekli eleştirildi
Fenerbahçe'nin İlk Yarı...
Ah Lyon maçları yok mu!
 
F.Bahçe gerçeği
Ligden sonra kupa maçları da oynandı. İlk devre kapanmış oldu.
Merdiven bahane
Galatasaray' ın golcüsü Necati,...
Büyük takasa doğru
Herkes G.Saray' la Beşiktaş...
Öncü deprem
Sergen, Demirören-Oktay ve...
Beyaz çok siyah gerek
Yönetim kararını verdi: Tribünleri...
Yattara skandalı
Antwerp' teyken hocasının fiyatını...
İkinci yarı farklı olacak
Trabzonspor' un yıldız futbolcusu...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu