Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     

Alacaksan acele et!


Daum, dün tatil için Almanya'ya uçmadan önce yönetime raporunu verdi ve yeni transferin kamp başlayıncaya kadar getirilmesini istedi. Alman hoca, net bir isim belirtmezken, topu başkan Yıldırım'a attı ve "Transfere karar verirseniz geç kalmayalım" dedi.

***

İki haftada getirin

Daum, ilk yarı kritiği ve transfer önerilerini içeren raporunu yönetime verip dün Almanya'ya gitti Transferde topu Aziz Yıldırım'a atan Alman hoca, "Alınacak futbolcu mutlaka kampa yetişmeli" dedi.

Taraftarın yeni transferler için büyük baskı yaptığı F.Bahçe'de teknik direktör Daum da kapsamlı bir rapor vererek, dün tatil için Almanya'ya gitti. Tecrübeli çalıştırıcı, raporunun değerlendirilip bir an önce çözüm konusunda kendisine haber verilmesini istedi. Daum'un raporunda ilk yarıda lig ve Avrupa maçları sırasında yaşananları aktardığı ve karşılaşılan zorlukları dile getirdiği öğrenildi.

OKUYUN GÖRECEKSİNİZ
DAUM'un transfer için net bir talepte bulunmadığı ve konuyu yönetimle görüştükten sonra sonuçlandırmak istediği belirtildi. Alman hocanın, "Raporu okuyun, takımın iç yapısını göreceksiniz. Ondan sonra oturup ikinci yarıda transfer de dahil neler yapılması gerektiğini karşılıklı görüşürüz" dediği gelen haberler arasında. Daum, transfer yapılması durumunda, futbolcunun kampa kadar alınmasını şart koşuyor.

UEFA İÇİN GEREKLİ
F.BAHÇE Teknik Direktörü'nün, yeni oyuncuyu takıma adapte edebilmek için transferin kamp başlamadan bitirilmesini istediği ifade ediliyor. Bu raporla Daum, transfer konusunda topu yönetime ve başkan Aziz Yıldırım'a atmış oluyor. Şimdi söz başkan Yıldırım ve yönetim kurulunda. Özellikle UEFA Kupası'nda büyük başarılar bekleyen taraftarlar, başkanlarının kararını merakla bekliyor.



Her konuda lider
Fenerli'nin iki gözdesi
Sadece adı tatil
Hâlâ rüyada gibiyim
Yıldırım keyifli
Artık Önder'in yüzü gülüyor
Samandıra bakıma alınıyor
Gençlerin gözü milli maçlarda
Selçuk Şahin hedef büyüttü
Tuncay'ın gündemi de AB
Federasyona bu kez teşekkür
Sizce F.Bahçe Daum'un istediği...
Sürekli eleştirildi
Fenerbahçe'nin İlk Yarı...
Ah Lyon maçları yok mu!
 
F.Bahçe gerçeği
Ligden sonra kupa maçları da oynandı. İlk devre kapanmış oldu.
Merdiven bahane
Galatasaray' ın golcüsü Necati,...
Büyük takasa doğru
Herkes G.Saray' la Beşiktaş...
Öncü deprem
Sergen, Demirören-Oktay ve...
Beyaz çok siyah gerek
Yönetim kararını verdi: Tribünleri...
Yattara skandalı
Antwerp' teyken hocasının fiyatını...
İkinci yarı farklı olacak
Trabzonspor' un yıldız futbolcusu...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu