Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     

Şimdi sarstı yazın yıkacak


Beşiktaş; Ronaldo, Kaan ve Juanfran'ı göndererek yeniden yapılanmanın temelini attı. Del Bosque'ye "Sözde" güvenouyu verildi ama Juanfran gönderilerek ona da "gözdağı" verildi. Sezon sonunda Sergen dahil büyük bir operasyon kapıda.

***

Öncü deprem

Sergen, Demirören-Oktay ve taraftarın çok istemesi üzerine şimdilik kalırken, sezon sonu 30 ve üzerindeki "yaşlı" oyuncularla birlikte Beşiktaş'tan gönderilecek.

Beşiktaş'ta UEFA Kupası ve ligde alınan kötü sonuçlardan sonra düğmeye basan yönetimin önceki gün gönderdiği 3 futbolcunun sezon sonunda alınacak kararların sadece öncü şoku olduğu belirtildi. 3.5 milyon euro bonservisle alınan Juanfran başta olmak üzere Kaan Dobra ve Ronaldo'yu gönderen Cordoba ile Carew'i de takım bulunması halinde gönderme kararı alan yönetimin sezon sonunda takımdan 6-7 futbolcuyu daha göndererek gençleştirme operasyonu yapacağı öğrenildi.

DERİN RAPOR!
"Del Bosque ile yola devam" kararı alan ve yeniden yapılandırma yönünde İspanyol hocadan ayrıntılı rapor isteyen Yıldırım Demirören ile Kıvanç Oktay raporu sır gibi saklıyor. Bu raporda öncelikli gönderileceklerle, sezon sonu gönderilecekler şeklinde bir ayrımın yapıldığı öğrenildi. Del Bosque'nin, 'Ben yeniden yapılandırma için raporumu verdim. Son karar yönetimin. Rakam da, sayı da, isim de açıklayamam. Çünkü yönetim kulübün menfatlerini düşünerek isimleri açıklayacak" dediği iddia ediliyor. Listenin çok uzun olduğu, Beşiktaş'ın gelecek sezon "Silbaştan" yapacağı sızan bilgiler arasında. Yönetim, "Sezon sonuna kadar bu oyuncularla gideceğimiz için isim açıklamamız doğru olmaz' diyerek asıl operasyonun sezon sonunda yapılacağını teyid etmiş oldu.

SERGEN SEZON SONU
'Pasfotomaç'ın 'Pamuk ipliğine bağlı' dediği Sergen bu öngörülen yapılanma içinde ismi gidecekler arasında. Del Bosque'nin sıcak bakmadığı Sergen, başkan Demirören, Kıvanç Oktay ve taraftarın sevmesi nedeniyle takımda kalacak. Yönetim sezon sonunda yaş ortalamasını da düşürecek. Şu anda Beşiktaş'ta 13 futbolcunun yaşı 30 ve üzerinde. Bu çerçevede takımdan 5-7 kişinin gitmesi bekleniyor. Kocaelispor'dan alınması düşünülen kaleci Hakan da bu gençleştirme operasyonun ilk halkası oluyor.



Beyaz çok siyah gerek
Dursun duruyor
Hocamız uzun süre kalacak
Kiralıklara kötü haber
Yönetim kampta!
Komite işbaşında
Dobra'ya gözyaşı!
Bizim için ikincilik şampiyonluk...
 
İyi insandır..!
Şimdi bakın Juanfran' ı getiren kim? Del Bosque.. Gönderme kararı...
İki haftada getirin
Daum, ilk yarı kritiği ve transfer...
Her konuda lider
Fenerbahçe ligin en çok galibiyet...
Merdiven bahane
Galatasaray' ın golcüsü Necati,...
Büyük takasa doğru
Herkes G.Saray' la Beşiktaş...
Yattara skandalı
Antwerp' teyken hocasının fiyatını...
İkinci yarı farklı olacak
Trabzonspor' un yıldız futbolcusu...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu